Direct naar
Spijsverteringsklachten
Energieklachten
Huidklachten

Leonie

Leonie (56 jaar) kwam bij mij met verschillende gezondheidsklachten die haar dagelijks leven beïnvloeden. Ze had last van een opgeblazen buik, rosacea, was snel vermoeid, een constant opgejaagd gevoel, een sterke behoefte aan suiker en moeite om gewicht te verliezen. Ze was zich in eerste instantie niet eens bewust van een deel van deze klachten. Pas toen ze het intakeformulier zag besefte ze dat er meer klachten waren.

Ze had al veel dingen geprobeerd, waaronder diverse diëten die snel resultaat opleverden. Dit resultaat was altijd maar voor even waarna ze weer terug viel in oude gewoontes. Keer op keer was ze weer terug bij af. Gefrustreerd en op zoek naar een alternatieve aanpak, kwam ze bij mij terecht voor orthomoleculair advies. Samen zijn we begonnen aan een traject om haar gezondheid te verbeteren door middel van voeding, levensstijl veranderingen en gerichte supplementen.

Uit het bloedonderzoek kwamen verschillende punten naar voren die de prioriteit van het behandeltraject met Leonie bepaalden. Allereerst bleek dat ze tekorten had aan verschillende vitamines, waaronder vitamine A, B12, B8 en D, en ook aan mineralen zoals magnesium. Deze tekorten kunnen een negatieve invloed hebben op de algehele gezondheid, energieniveaus en de werking van verschillende systemen in het lichaam.

Op basis van de resultaten en de klachten van Leonie schreef ik een persoonlijk adviesrapport. Het plan omvatte het aanvullen van de vitamine- en mineralentekorten met geschikte supplementen, zoals vitamine B12, D en magnesium. Daarnaast werd de spijsvertering ondersteund en de insulinegevoeligheid verbeterd, met behulp van supplementen zoals berberine gevolgd door een darmherstelplan. 

Het plan werd stapsgewijs uitgevoerd, waarbij Leonie regelmatig werd begeleid en ondersteund. Daarnaast werden voedingsaanpassingen gedaan om de bloedsuikerspiegel te stabiliseren en de darmgezondheid te verbeteren, zoals het verminderen van geraffineerde suikers en het toevoegen van vezelrijk voedsel. 

Dankzij de juiste supplementen merkte Leonie al snel verbetering van haar klachten. Ze merkte een afname van haar opgeblazen buik, een vermindering van rosacea en een toegenomen energieniveau. Bovendien begon ze geleidelijk gewicht te verliezen en voelde ze zich minder gejaagd en vermoeid. Haar spijsvertering werd ook beter, waardoor ze minder last had van spijsverteringsproblemen.

Review

'Ik ben zo blij dat ik het leefstijltraject bij Nicole heb ontdekt! Mijn opgeblazen buik, rosacea en vermoeidheid zijn verdwenen. Ik voel me niet langer opgejaagd en heb eindelijk mijn gewicht onder controle. Het meest verbazingwekkende is dat mijn suikerbehoefte is verminderd. Dit traject heeft mijn leven positief veranderd en ik voel me nu gezonder en energieker dan ooit. Nicole, heel erg bedankt! Ik ben een blije klant!'

Wil je meer weten over leefstijladvies?

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.