Direct naar
Huidklachten
Energieklachten
Spijsverteringsklachten

Pak huidklachten van binnenuit aan

Zoals acne, rosacea, psoriasis en eczeem
Gratis e-gids over acne Foodbenefits
Wil je een stralende huid?

Vrij van ontstekingen en klachten zoals acne, rosacea, psoriasis of eczeem? Dan ben je aan het juiste adres. Laat deze huidklachten niet langer je zelfvertrouwen beïnvloeden, maar pak ze vanuit de oorzaak aan met wetenschappelijk onderbouwde orthomoleculaire adviezen. Hoe je eet en leeft heeft namelijk een directe invloed op je huid. 

'Een échte oplossing lijkt er niet te zijn.'

Je krijgt een nieuwe crème voor je acne, rosacea, psoriasis of eczeem en je smeert trouw. Even lijken de klachten te verdwijnen, maar dit is van korte duur. Een échte oplossing lijkt er niet te zijn. Je bedekt je huid met een dikke laag make-up en de frustratie groeit. Je bent er klaar mee en gaat op zoek naar een oplossing die verder gaat dan een snelle oplossing.

Bonus icon
Creëer een gezonde huid van binnenuit
Bonus icon
Lange termijn vs. korte termijn
Bonus icon
Leer de onderliggende oorzaak begrijpen
Bonus icon
Voel je begrepen en gehoord

Mogelijke oorzaken

Jouw huidklachten komen ergens vandaan. De oorzaken komen vaak van binnenuit. Schijnbaar is er iets in jouw lichaam waardoor bepaalde processen verstoord worden. Denk aan verkeerde voeding, chronische stress, een teveel aan toxische stoffen door cosmetica, luchtvervuiling, pesticiden en ga zo maar door. Hier kan er een tekort aan voedingsstoffen ontstaan of een teveel aan afvalstoffen die niet goed afgevoerd kunnen worden. Ook chronische stress en een overactief immuunsysteem zijn twee belangrijke mogelijke oorzaken van jouw huidklachten.

Huidklachten Foodbenefits
Huidklachten Foodbenefits

Invloed van leefstijl

Voeding en leefstijl spelen een cruciale rol in het behandelen van huidklachten zoals acne, psoriasis en eczeem. De cellen in onze huid zijn de hele dag bezig met allerlei processen. Denk aan de aanmaak van talg, aanmaak van nieuwe cellen, herstellen van wondjes, aanmaak van hormonen en ga zo maar door. Voor al deze processen zijn veel voedingsstoffen en brandstof nodig. Een gezond eetpatroon met veel groenten en fruit, antioxidanten, goede vetzuren en voldoende eiwitten is van groot belang. Daarnaast speelt een goede spijsvertering, een sterke darmflora en een goede ontgifting een belangrijke rol bij het aanpakken van jouw huidklachten.

Al vele anderen gingen je voor

Lees hun positieve ervaringen
'Na al zoveel jaren last van allerlei klachten aan mijn darmen, huid, hoofdpijn etc. en nadat ik al bij verschillende therapeuten was geweest, was ik de hoop echt verloren. Vooral over de ernstige acne in mijn gezicht voelde ik mij ontzettend rot en onzeker en ook daarbij had tot nu toe geen enkele behandeling / producten echt geholpen. Al langere tijd dacht ik erover na om via de orthomoleculaire weg te onderzoeken wat er aan de hand was. Door de EMB test is mij zo ontzettend veel duidelijk geworden en kon ik mede door het adviesrapport en jouw hulp echt gericht aan de slag om mijn tekorten en problemen aan te pakken. De eerste weken ervaarde ik al zoveel verschil! Echt bizar. Ik heb ook heel veel nieuwe inzichten opgedaan, weet nu veel beter wat ik wel en niet kan hebben qua voeding. Ook ben ik heel goed begeleid door de vele contact momenten die we hadden, super fijn. Bij vragen of onduidelijkheden kon ik altijd bij je terecht. Je denkt mee en zoekt dingen uit. Veel klachten die ik had zijn verdwenen en mijn acne is een heel stuk verminderd. Ik ben er nog niet, maar ben nog steeds heel gemotiveerd om hier mee aan de slag te blijven! Heel erg bedankt Nicole!'
Larissa
'Na al mijn hele leven last te hebben gehad van eczeem was het tijd om het ècht aan te gaan pakken. Ik was al zo lang op zoek naar handvaten die mij op de langere termijn ook konden helpen maar helaas kon ik die niet vinden. Tot Nicole op mijn pad kwam. Wat doet zij haar werk met passie en dit werkt aanstekelijk. Na de uitslagen van mijn bloed een duidelijk (voedings)advies en handvaten waar ik deze keer wel mee verder kon. Supplementen afgestemd op wat mijn lichaam aan kan. En het ALLER-belangrijkste mijn eczeem is zo goed als weg en ik schaam mij niet meer voor mijn handen. Nicole, je bent een topper!'
Esmeralda
'Na een hele tijd met klachten gelopen te hebben waar ik met mijn huisarts niet uitkwam.. ben ik bij Nicole terecht gekomen. Na een bloedonderzoek kwamen er voor mij toch een aantal dingen uit waardoor voor mij het 'kwartje viel', echter ook dingen die ik niet had verwacht! Aan de slag gegaan met het advies en al vrij had ik de eerste resultaten. 1 Daarvan is de enorme verbetering in mijn chronische exceem! Zo goed als verdwenen! Ook mijn andere klachten laten beetje bij beetje vooruitgang zien, ik ga dus met alle vertrouwen verder met het advies zodat dit ook alleen nog maar beter kan worden!'
Dianne

Verbeter de huid van binnenuit

Ben jij klaar om de échte oorzaak te achterhalen en de huid van binnenuit te verbeteren? Leer begrijpen hoe jouw lichaam werkt. Er kan van alles binnenin jouw lichaam spelen waardoor klachten ontstaan. Voeding en leefstijl spelen hier een cruciale rol in. Samen gaan we op onderzoek uit.

'De eerste weken ervaarde ik al zoveel verschil! Echt bizar.'

Samen streven naar een mooiere huid
Je staat er niet alleen voor! Ik ben er voor vragen en advies.
Je wordt gehoord
Ik begrijp hoe vervelend je klacht is. Ik hoor je en ondersteun je.
Praktische tools
Jouw nieuwe leefstijl moet passen binnen jouw huidige leven. Dat snap ik.
Genieten kan nog steeds
Eten is naast brandstof ook iets om van te genieten. We maken er een feestje van!

Vraag gratis e-gids aan

Ervaar je acneklachten? Geeft dit fysiek ongemak en heeft dit invloed op je zelfvertrouwen en zelfbeeld? Vraag dan mijn e-gids 'Acne, vaak meer dan alleen een huidprobleem' gratis aan. Ontdek wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn en wat je kunt doen om de huid van binnenuit te verbeteren.

Gratis e-gids over acne Foodbenefits

Verbeter je klachten

Ik help je bij het aanpakken van je klachten van binnenuit door middel van persoonlijk voeding-, leefstijl- en supplementenadvies.

Gratis e-gids

Vraag mijn e-gids ‘Acne, vaak meer dan alleen een huidprobleem’ gratis aan.
E-gids acne foodbenefits

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.