Direct naar
Huidklachten
Energieklachten
Spijsverteringsklachten

De 6 pijlers van Foodbenefits

Een holistische benadering

De sleutels tot een gezond leven

Gezondheid gaat verder dan alleen voeding en wat beweging. In de trajecten kijken we daarom ook naar de juiste mindset, stressmanagement, ontspanning, slaap en zingeving. Doe je wat je leuk vindt? Haal je er voldoening uit? Wat is de kwaliteit van je slaap? Van je gedachten? Hoe sta je in het leven? Kun je nee zeggen? Kun je goed ontspannen?

Voeding

Dat wat je eet wordt een deeltje van jou. De cellen in jouw lichaam zijn namelijk opgebouwd uit verschillende bouw- en energiestoffen en dit zijn de eiwitten, vetten en koolhydraten uit je voeding. De kwaliteit van je voeding speelt dus een onmisbare rol in een vitaal en gezond lichaam. Bij Foodbenefits ligt de focus op onbewerkte voeding zoals groente, fruit, noten, zaden, pitten, vlees en vis. Ik weet hoe je door de juiste voeding meer energie krijgt, een sterk en weerbaar lichaam bouwt én je goed in je vel komt te zitten.

Peiler voeding Foodbenefits
Peiler mindset Foodbenefits

Mindset

De juiste mindset en ondersteuning van het brein is onmisbaar in een gezonde leefstijl. Je acties beginnen met je gedachten dus de kwaliteit van je gedachten is van groot belang. Denk aan hoe je tegen jezelf praat, welke regels jij voor jezelf hebt bedacht, welke patronen je onbewust in stand houdt of welke overtuigingen jij hebt. Met de juiste mindset en kennis over het brein zul je merken dat je bewuste keuzes kunt maken.

Ontspanning

In een stressvolle wereld vol prikkels kan het een uitdaging zijn de juiste hoeveelheid en kwaliteit ontspanning te vinden. Toch is dit van cruciaal belang bij een gezonde leefstijl. In een staat van ontspanning geef je je lichaam en geest de tijd om te herstellen en zichzelf te genezen. Het is van grote waarde wanneer jij weerbaar bent tegen stress en hier goed mee om kan gaan.

Peiler ontspanning Foodbenefits
Peiler beweging Foodbenefits

Beweging

Voor onder andere meer energie, meer geluksstofjes en een betere doorbloeding. Ontdek de kracht van beweging voor een stralende gezondheid en welzijn. Beweging is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Het vermindert stress, verhoogt je energieniveau en verbetert je humeur. Beweging helpt je om jezelf sterker en veerkrachtiger te voele

Slaap

Binnenin ons lichaam is het 24 uur per dag in beweging zonder dat we hier iets van merken. Overdag verbruiken we vooral en takelen we als het ware af en in de nacht bouwt het lichaam weer op en herstellen we weer. Voldoende slaap is daarom van groot belang voor een gezond en energiek lichaam. Wist je al dat de lever 6 tot 8 uur nodig heeft om zichzelf te ontgiften? Dit gebeurt vooral in de slaap.

Peiler slaap Foodbenefits
Peiler zingeving Foodbenefits

Zingeving

Je kunt nog zo gezond eten en genoeg bewegen, maar wanneer je niet je hart volgt zul je merken dat je je niet vitaal, energiek en gezond kunt voelen. Je hart voelen, je zielsmissie volgen en datgene doen waar je blij van wordt hoort óók bij een gezonde leefstijl. Ik kan je helpen je hier bewust van te worden en die aanpassingen te maken waar je blij van wordt.

Leefstijladvies

Elk lichaam is uniek. JIJ bent uniek. Samen creëren we een leefstijl die past bij jouw persoonlijke situatie.

Let op: Mijn advies bevat uitsluitend handvatten voor een gezondere leefstijl en is geen vervanging van medisch onderzoek. Ik ben geen arts en er wordt dus geen diagnose gesteld. Neem bij (acute) gezondheidsklachten óók contact op met uw medisch specialist of huisarts.

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.