Online voedingscoach

Samen maken we wijze keuzes voor jouw lifestyle

Opzoek naar een online voedingscoach

Je worstelt met je voedingspatroon en tijdens dit worstelen besef je dat er een hoop vragen over je voedingsgedrag op de eettafel liggen waar je nog geen antwoord op heb. Deze vragen kunnen ontstaan uit interesse of vanuit het niet lekker in je vel zitten, jezelf ongezond voelen etcetera. Maar je wilt er iets mee doen dus ben je opzoek gegaan naar een online voedingscoach, “here I’am”!
Health is the thing that makes you feel that now is the best time of the year.
Franklin P. Adams
Iets voor jou

Herken jij jezelf hierin?

Als je in staat bent om zelf veranderingen te ondergaan in je lifestyle, je iemand bent met veel klachten zoals intoleranties of gewoon meer wilt weten over gezond eten dan is een online voedingscoach zeker iets jou.

Als jij dus een relatie heb met voeding en je wilt hieraan werken in je dagelijkse leven dan stellen we samen een coaching traject op dat je helpt om meer balans te geven in je voedingspatroon. Gevarieerd eten is een voorbeeld hiervan en direct een hele belangrijke factor om te moeten meenemen in je dagelijkse leven. Vooral het herhalen hiervan is goed om het lichaam tot gewenning over te laten gaan.

Wat doen we bij online coachingssessie?

We organiseren verschillende sessies online waar we ons concentreren op een aantal vragen die we samen hebben opgesteld. De onderzoeksvragen die we samen behandelen verschillen per persoon omdat iedereen haar eigen kansen heeft om je lifestyle te verbeteren. Weliswaar dat ik alles zal benaderen vanuit orthomoleculair oogpunt. Lees hier meer informatie over orthomoleculaire voeding. Tijdens de online sessies krijg je inzicht in jouw gedrag aan tafel. Dus hoe gezond eet je nou eigenlijk? Maar ook leggen we je lifestyle bloot zoals je slaap, beweging en meer. Aan de hand hiervan leggen we concrete stappen vast en stellen we realistische doelen op. Als online voedingscoach kan ik je alleen steunen en motiveren om je eigen levensstijl aan te passen. Dit moet je namelijk zelf willen en doen want jij kan daarmee je doelen behalen.
coach bij balans in je voedingspatroon foodbenefits

Online voedingscoach programma

In het online voedingscoach programma gaan we samen aan de slag voor een bepaalde periode. De duur kan per persoon variëren maar over het algemeen hebben we aan 4-6 sessies voldoende. Omdat het aanpassen van je lifestyle je eigen verantwoordelijkheid is, ben jij ook zelf diegene die het hef in handen moet nemen om bijvoorbeeld afspraken met de voedingscoach in te plannen. Het is dus belangrijk dat je echt wilt en onder andere je enthousiasme meebrengt de sessies in. Let erop dat tussenpozen tijdens de verschillende sessies in het resultaat niet bevorderen. Het is dus echt belangrijk dat je er volledig voor gaat en de discipline van de eerste sessie blijft vasthouden. Natuurlijk help ik je hierbij.
Eenmalig voedingsadvies

Eenmalig leefstijladvies

Krijg eenmalig een online consult waarin
we alle wensen bespreken

89
Uitgebreid leefstijladvies

Uitgebreid leefstijladvies

Ontvang je een uitgebreid voedings- en leefstijladvies, met tussen evaluaties

149
EMB Bloedonderzoek en leefstijladvies

Leefstijladvies met EMB Test

Via een EMB Bloedonderzoek ontvang je een uitgebreid adviesrapport 

229
voedingscoach vanuit huis - lifestyle - online - foodbenefits
Online voedingscoach direct vanuit huis
Als online voedingscoach werken we samen van achter de computer. Dit heeft vele voordelen want het traject doe je direct vanuit een vertrouwde omgeving. Maar ook zijn er andere voordelen zoals bespaart heel wat tijd, het is effectief en achteraf kun je eenvoudig vragen stellen via WhatsApp of per e-mail. De coachingstrajecten doen we via een online meeting zoals Zoom of Google Hangouts. Ook zal ik de sessie altijd opnemen zodat je deze zelf nog eens terug kan kijken.

Online voedingscoach nog een iets te grote stap?

Wellicht vindt je een volledig coaching programma nog iets te groot om jezelf aan over te geven. Je kan er daarom voor kiezen om te starten met een eenmalig leefstijladvies. Een groot voordeel hiervan is dat je een uitgebreid rapport ontvangt over je voedingspatroon die je een week lang hebt bijgehouden. Het contact hiervan verloopt enkel per e-mail.

stappen in balans voor lifestyle en voedingspatroon - foodbenefits
E-book gratis download boodschappenlijstje van foodbenefits

Blijf online op de hoogte over voedingscoaching

Ontvang inspiratie, tips én mijn gratis e-book 'In 6 stappen naar een gezondere levensstijl'!
Je kunt jezelf ieder moment weer uitschrijven

Wil je 1 keer per maand op de hoogte blijven van alles over een gezonde lifestyle en tips & mijn gratis e-book ontvangen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

× Hoe kan ik je helpen?