Direct naar
Huidklachten
Energieklachten
Spijsverteringsklachten

Voel je weer fit en energiek

En pak vermoeidheidsklachten van binnenuit aan
Gratis e-gids over acne Foodbenefits
Laat energieklachten niet langer je leven beïnvloeden

Verlang je naar meer energie? Dat je na een dag werken genoeg energie hebt om een uurtje te sporten? Of een gezonde maaltijd voor jezelf, partner of gezin te bereiden? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Laat deze klachten niet langer je leven beïnvloeden, maar pak ze vanuit de oorzaak aan met wetenschappelijk onderbouwde orthomoleculaire strategieën. Hoe je eet en leeft heeft namelijk een directe invloed op je energieniveau.

'Na van alles geprobeerd te hebben wil je een andere aanpak'

Je begint je dag positief en gaat naar je werk. Je neemt je sportspullen alvast mee voor je favoriete sportles na je werkdag. Halverwege de middag merk je al snel dat je energie je tegen zit. Je sleept jezelf door de dag en tegen de tijd dat je naar huis gaat voel je je uitgeput. Koffie lijkt even te helpen, maar dit is van korte duur. Je besluit dat je morgen ook kan sporten en je rijdt direct door naar huis. Je bestelt eten en ploft neer op de bank.

Vermoeidheidsklachten zijn niet alleen fysiek vervelend, maar beïnvloeden ook je humeur, je  concentratievermogen en je lijkt minder van het leven te (kunnen) genieten. Sociale activiteiten waar je voorheen van genoot zie je nu tegenop. Je hebt al van alles geprobeerd. Van supplementen tot energiedrankjes en koffie. Je voelt je machteloos en de frustratie groeit. Je verlangt naar een oplossing die dieper gaat dan oppervlakkige adviezen en tijdelijke oplossingen.

Bonus icon
Nog voor het einde van de dag is je energie op.
Bonus icon
Je sleept jezelf door de dag.
Bonus icon
Koffie lijkt te helpen, maar dit is van korte duur.
Bonus icon
Je voelt je machteloos en de frustratie groeit.
Bonus icon
Kortom, je bent toe aan een échte serieuze aanpak van binnenuit!

Mogelijke oorzaken

Jouw vermoeidheid en futloosheid komt ergens vandaan. De oorzaken komen vaak van binnenuit. Schijnbaar is er iets in jouw lichaam waardoor bepaalde processen verstoord worden. Denk aan verkeerde voeding, chronische stress, een teveel aan toxische stoffen door cosmetica, luchtvervuiling, pesticiden en ga zo maar door. Hier kan er een tekort aan voedingsstoffen ontstaan of een teveel aan afvalstoffen die niet goed afgevoerd kunnen worden. Ook verminderde insulinegevoeligheid en een verstoorde darmflora zijn twee belangrijke mogelijke oorzaken van jouw energieklachten.

Energieklachten Foodbenefits
Energieklachten Foodbenefits

Invloed van leefstijl

Voeding en leefstijl spelen een cruciale rol in het behandelen van energieklachten zoals vermoeidheid en futloosheid. De cellen in ons lichaam zijn de hele dag bezig met allerlei processen. Denk aan de verwerking en opname van voedingsstoffen, beschikbaar maken van brandstof, aanmaak van hormonen en ga zo maar door. Voor al deze processen zijn veel voedingsstoffen en brandstof nodig. Een gezond eetpatroon met veel groenten en fruit, antioxidanten, goede vetzuren en voldoende eiwitten is van groot belang. Daarnaast speelt een goede spijsvertering, een sterke darmflora en een goede ontgifting een belangrijke rol bij het aanpakken van jouw energieklachten.

Al vele anderen gingen je voor

Lees hun positieve ervaringen
'Omdat ik best een druk leven heb en veel fysiek werk doe, wilde ik graag aan mijn energie niveau en weerstand werken. Ik ben super blij met alle nieuwe inzichten die je me hebt gegeven. Ik was al best serieus met mijn gezondheid bezig, maar mede door de bloedtest kwam ik er toch achter dat ik vaak dingen at die mijn lichaam moeilijk kan verdragen. Normaal kwakkel ik altijd met griep en verkoudheid in het najaar/winter maar ik heb dit jaar nog niks mee gepakt dus dat zegt veel. Ik kan echt iedereen aanraden om met Nicole aan je leefstijl te werken. Ze geeft goede duidelijke adviezen en helpt je met kleine veranderingen een groot verschil te maken.'
Nicole
'Ik heb het gehele traject als zeer positief ervaren! Van intake en bloedtest naar uitslag en adviesrapport, goede opbouw en begeleiding. Het gaf mij veel inzicht in mijn lichaam en gewoonten. Gaandeweg echt een verandering in mijn lichaam gemerkt. Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb want ik voel me veel fitter! Nicole, bedankt voor je hulp!'
Tim
'Al lange tijd tobte ik met m'n gezondheid, veel moe en allerlei vage klachten. Nicole was oprecht geïnteresseerd en stelde me op mn gemak met de test. Uit de test bleek dat er een disbalans was in mn lichaam. In het rapport stonden duidelijke adviezen. Meerdere keren contact gehad met jou, was fijn. Contact is laagdrempelig.'
Bea

Pak jouw klachten eindelijk vanuit de oorzaak aan

Ben jij er klaar voor om de echte oorzaak te achterhalen van jouw klachten en ze vanuit hier aan te pakken? Bij al deze klachten speelt de darmflora een belangrijke rol. De darmflora optimaliseren is dan ook meestal stap één. Daarnaast is ondersteuning van de bloedsuikerspiegel en het immuunsysteem van cruciaal belang en kijken we naar de hormonale balans en de ontgifting.

'Gaandeweg echt een verandering in mijn lichaam gemerkt. Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb want ik voel me veel fitter!'

Optimale hoeveelheid voedingsstoffen
Een optimale hoeveelheid voedingsstoffen om de natuurlijke processen in het lichaam goed te ondersteunen.
Een sterke darmflora
Zonder een goede darmflora niet voldoende energie en minder tot geen klachten.
Een goede ontgifting
Zodat het lichaam afvalstoffen goed kan afvoeren.
Vermijden van chronische stress
Stress heeft namelijk altijd prioriteit en gaat voor alle andere natuurlijke processen. Het 'rooft' als het ware voedingsstoffen.
Ondersteuning van het immuunsysteem
Het immuunsysteem tot rust brengen is van groot belang voor een goede balans van het lichaam en brein.
Vermijden van laaggradige ontstekingen
Zodat jij weer vol energie zit en voluit kan leven

Download gratis brochure

Ervaar je energieklachten zoals vermoeidheid en futloosheid? Geeft dit fysiek ongemak en heeft dit invloed op je concentratie, focus en dagelijkse activiteiten? Binnenkort download je hier mijn gratis brochure met informatie en tips om de energie van binnenuit te verbeteren. Als eerste ontvangen? Laat dan hieronder je mailadres achter. Of plan een gratis kennismaking om direct samen aan de slag te gaan.

Energieklachten Foodbenefits

Verbeter je klachten

Ik help je bij het aanpakken van je klachten van binnenuit door middel van persoonlijk voeding-, leefstijl- en supplementenadvies.

Gratis brochure

Binnenkort download je gratis mijn brochures met informatie & tips om je energieklachten van binnenuit aan te pakken. Laat hieronder alvast je e-mailadres achter en je ontvangt het als eerste in je inbox.

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.