Direct naar
Huidklachten
Energieklachten
Spijsverteringsklachten

Start een gezonde leefstijl in 7 dagen

...en stop voor eens en altijd met diëten

van 79,-

79 euro

De spijsverteringsgids van Foodbenefits
De Healthy Kickstart start 8 januari, maar koop je kaartje nu alvast en je kan direct beginnen!
Dagen
Uren
Minuten

Wat is de Healthy Kickstart?

'Ik wil gezond eten en bewegen, maar ik heb er de energie niet voor.'

Cursus 'Start een gezonde leefstijl in 7 dagen' Foodbenefits

Als vrouw heb je tegenwoordig een druk leven. Je hebt een baan, een huishouden, sociale contacten die je niet wil verwaarlozen en misschien heb je wel een gezin. Je bent die leuke vrouw, vriendin, dochter, moeder of partner en je doet het super.

Maar dan begint het je op te breken. Je wil alle ballen in de lucht houden, maar je hebt er de energie niet meer voor. Sporten schiet er steeds vaker bij in en je wordt prikkelbaarder. Je hebt regelmatig last van je buik, afvallen gaat lastig en je komt ‘s ochtends met moeite je bed uit. Je probeert allerlei quick fixes, maar niks helpt op de lange termijn. Elk nieuw dieet of wonder supplement heb je gehad.

Het voelt alsof je draait op de automatische piloot en er ontstaan steeds meer vage klachten. Tijd voor jezelf, wat is dat? 

Herkenbaar? Dan is het tijd voor verandering. Een verandering waarbij je de info en tools in handen krijgt om je gezonde leefstijl weer op nummer 1 te zetten. Met gezonde voeding, goede stressmanagement en voldoende energie om alle ballen in de lucht te houden.

En daar begint de zoektocht…

Stel je eens voor...

Vol zelfvertrouwen loop je door de supermarkt. Het winkelmandje is snel gevuld, want je weet exact wat je nodig hebt. Je snapt de etiketten, dus je laat je niet misleiden door marketingteksten op de verpakking. Je begrijpt waarom je de laatste tijd niet zo goed in je vel zit. Met praktische kennis en tools weet jij hoe je weer vol energie zit, rust ervaart en optimaal kan ontspannen wanneer je dat nodig hebt. Die vage gezondheidsklachten zijn verleden tijd én je bereikt je ideale gewicht omdat je je lichaam geeft wat het nodig heeft!

Het is geen rocket science en dat leer ik je in deze cursus. Ik vertel je hoe het mij ook blijvend lukte in een paar maanden tijd.

uur video
0
modules
0
recepten
0 +
Begrijpen waarom
Begrijp de processen in jouw lichaam en de reden waarom je je niet goed voelt
Voel je goed in je vel
Door de juiste voeding en leefstijl zit jij zowel fysiek als mentaal beter in je vel
Praktische tips en tools
Met praktische tips en tools wordt gezond leven een eitje in je drukke leefstijl
Emotionele ondersteuning
Ik ben je buddy - ik luister naar je, beantwoord je vragen en moedig je aan
Meer innerlijke rust
Ervaar meer innerlijke rust omdat je beter in balans komt en blijft
Persoonlijke aanpak
Met de cursus leer je wat voor jou persoonlijk werkt en creëer je je eigen gezonde leefstijl

Onthoud dat deze vier redenen slechts enkele voorbeelden zijn en dat de motivatie per persoon kan verschillen. 

Quick fixesbestaan niet,

quick winswel...

De voordelen

De Healthy Kickstart is een echte meerwaarde. In deze week maken we samen een goede start met een gezonde leefstijl. In de besloten Instagram community kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Kom erbij!

Wauw! Wat een duidelijke en complete cursus. Niet alleen heel leerzaam, maar ook gemakkelijk toe te passen dankzij de vele tips en dagmenu's.

Online cursus spijsvertering Foodbenefits
Doe mee met de Healthy Kickstart!
Nieuwe data is nog onbekend, maar krijg alvast toegang tot de besloten Instagram groep, live webinars over etiketten lezen en de bloedsuikerspiegel én een live Q&A met mij.
4 uur aan video
Opgedeeld in korte video’s over voeding, de spijsvertering, het zenuwstelsel, de bloedsuikerspiegel, slaap & beweging, mindset en hoe je alles in de praktijk brengt (want hier gaat het uiteindelijk om)!
Recepten en dagmenu’s
Krijg toegang tot mijn recepten database en dagmenu’s. Altijd met 500 gram groente per dag en alles gluten- en/ of tarwe-, koezuivel- en geraffineerd suikervrij.

Na de cursus kan je dit

De modules

Leer over gezonde voeding, de spijsvertering, het zenuwstelsel, de bloedsuikerspiegel, slaap & beweging, mindset & hoe je alles in de praktijk brengt.
Spijsverteringscursus Foodbenefits module voeding
Module 1 - Voeding
Je leert in deze module welke voeding je beter wel en niet kunt eten, hoe je voedingsmiddelen kunt vervangen waar je gevoelig voor bent, waarom variatie zo belangrijk is en waar je op moet letten bij macro- en micronutriënten.
Help! Ik weet mijn intoleranties, maar hoe ga ik ermee om?
Gebruik mijn tips en loop vol zelfvertrouwen door de supermarkt
Leer hoe je in een handomdraai een gezonde en gevarieerde maaltijd maakt
Spijsverteringscursus Foodbenefits module spijsvertering
Module 2 - De spijsvertering
In deze module leer je waarom een goede spijsvertering zo belangrijk is en waarom het hier allemaal mee begint, wat de spijsvertering in het kort is, typen ontlasting en wat dit voor jou betekent en de rol van vezels, enzymen en probiotica.
Leer waarom je gezondheid bij een goede spijsvertering begint
Ontdek de weg die je eten aflegt van mond tot kont
Leer wat jouw type ontlasting je vertelt
Spijsverteringscursus Foodbenefits module stress
Module 3 - Stress en het zenuwstelsel
In deze module leer je over het verschil tussen stress en chronische stress, hoe je stress herkent, de connectie tussen het brein en de darmen en krijg je praktische tips om ermee om te gaan.
Snap het verschil tussen stress en chronische stress
Leer over de connectie tussen het brein en de darmen
Drie ademhalingsoefeningen om beter met stress om te kunnen gaan
Cursus Foodbenefits module bloedsuikerspiegel
Module 4 - De bloedsuikerspiegel
In deze module leer je wat de belangrijke bloedsuikerspiegel precies is, hoe dit je flink kan tegenwerken bij het afvallen en wat je kan doen om het te stabiliseren.
Bekijk het live webinar van de Healthy Kickstart terug in jouw cursusomgeving
Spijsverteringscursus Foodbenefits module beweging & slaap
Module 5 - Beweging & Slaap
In deze module leer je waarom beweging en een goede nachtrust zo belangrijk zijn voor je gezondheid, waarom meer bewegen niet altijd beter is en hoe je slaapt en beweegt volgens je cyclus.
Begrijp waarom meer bewegen niet altijd de oplossing is
Het belang van prioriteit geven aan een goede nachtrust
Praktische tips om te bewegen en slapen volgens je cyclus
Spijsverteringscursus Foodbenefits module mindset
Module 6 - Mindset
In deze module leer je dat je het brein kunt herprogrammeren, wat het verschil is tussen een statische en groei gerichte mindset, hoe je omgaat met sociale gelegenheden en welke belemmerende gedachtes je kan hebben.
‘Zij heeft makkelijk praten, daar heb ik natuurlijk de tijd niet voor’
‘Ik moet gewoon wat strenger voor mezelf zijn’ en waarom dit niet altijd zo is
‘Mijn omgeving doet niet mee’
Spijsverteringscursus Foodbenefits module in de praktijk
Module 7 - In de praktijk
In deze module leer je hoe je je maaltijden prept en krijg je toegang tot vele dagmenu's bestaande uit minimaal 500 gram groente (hallo voldoende vezels!) en allemaal gluten-, tarwe-, koezuivel- en geraffineerd suikervrij.
Tips om het voor jezelf zo makkelijk mogelijk te maken (preppen)
Krijg toegang tot vele gezonde recepten en dagmenu's
Ontvang een lijst met gezonde producten uit de supermarkt

Waarom NU meedoen?

Dit zeggen anderen over mijn coaching

Sowieso is het voor mij weer een heerlijke stimulans geweest! De vriezer heeft genoeg soepvoorraad en ik ben er nog niet een keer tegenaan gelopen dat mn brood al 2 weken op is. En ook zeker energieker!
Anoniem
Dank zij de goede begeleiding van Nicole in de vorm van ondersteuning met supplementen en voeding zijn mijn (ontstekings) waarden zo goed dat ik een jaar mag wegblijven bij mijn specialist!
Paula
Ik dacht ik ga wel zien wat dit gaat brengen, en boven verwachtingen ben ik me echt veel gezonder gaan voelen! Eigenlijk had ik niet verwacht dat voeding zoveel kon doen met je gezondheid. Ik moet echt goed opletten en bewust omgaan met mijn voeding maar het is het waard.
Jozita

Dit ben ik

Een levensgenieter met een passie voor gezondheid. Vanuit mijn visie gaat gezondheid veel verder dan wat je in je mond stopt en hoeveel je beweegt. Het gaat ook om je slaapkwaliteit, hoe je denkt, stress management, de liefde voor jezelf & datgene doen waar je hart ligt.

Ik groeide op in een huis waar eten gelijk stond aan gezelligheid. Pas later begon ik me te verdiepen in gezonde voeding. Van diëten met shakes tot alleen maar eieren eten, ik probeerde van alles. Hoe gemotiveerd ik ook begon, ik was er snel klaar mee. Mijn definitie van 'gezond' veranderde ook continu.

Toen ik fulltime werkte, at ik erg slecht en had ik vaak buikpijn. Door weinig sporten, veel snacken en stress kreeg ik een lage energie, huidproblemen en een onregelmatige cyclus. Ik was uit balans en dacht dat het zo hoorde. 

Tot ik orthomoleculaire leefstijl ontdekte en door had dat er iets moest veranderen. Het opende mijn ogen. Ik paste geleidelijk het geleerde toe op mezelf en dat maakte een wereld van verschil.

Online cursus Foodbenefits

Is dit iets voor jou?

‘Ik wil graag gezonder leven, maar ik voel me overwhelmed door alle informatie die te vinden is. Ik weet niet meer wat wel en niet gezond is.’

Yes, dan is de cursus helemaal geschikt voor jou. We leven in een informatie maatschappij waarbij je overal en van iedereen (ongevraagd) tips en info om je oren geslingerd krijgt. Dit kan een gevoel van overwhelm geven, maar dat is niet nodig! Ik leer je met de juiste tools hoe makkelijk het eigenlijk is.

‘Sporten en gezond koken schiet er steeds bij in. Ik heb er gewoon de tijd en energie niet voor.’

Juist dán is het belangrijk om iets te gaan veranderen. Altijd maar áán staan en een slechte balans tussen dingen die energie geven en energie kosten raak je langzaam uitgeput. Hoeveel tijd is er nodig voor het wél prioriteit wordt?

‘Ik zit niet goed in m’n vel en pfff, er moeten echt wat kilo’s af.’

Kilo’s kwijt raken wordt heel lastig wanneer je veel stress hebt, een bloedsuikerspiegel die erg veel schommelt én een spijsvertering die niet lekker verloopt. Je hoeft niet altijd af te vallen om gezond te zijn, maar je moet gezond zijn om te kunnen afvallen.

Veelgestelde vragen

Dit is een online programma en bestaat uit videomodules, een werkboek en een besloten Instagram community. Zodra je op de knop ‘koop’ drukt kun je direct aan de slag en je kijkt alles op eigen tempo. Nieuwe data van de Healthy Kickstart is nog niet bekend. Je kunt wel alles van de vorige editie terugkijken.
Geen tijd = geen excuus! Hoe lang je erover doet ligt helemaal aan jou. In totaal krijg je vier uur aan video. Daarnaast is het afhankelijk van hoeveel tijd je steekt in de opdrachten. Je kijkt alles op je eigen tempo én je krijgt alles gebundeld in een ebook. Lees iedere dag een aantal pagina’s en verbeter stap voor stap je leefstijl.
Je krijgt een jaar lang toegang tot de cursus, recepten en dagmenu’s.
De dagmenu’s bestaan altijd uit minimaal 500 gram groente, zijn gluten-, tarwe-, koezuivel- en geraffineerd suikervrij en goed te combineren met een drukke leefstijl.
De cursus kost 79 euro.
Ja, je kan in 2 termijnen betalen.
Je krijgt je geld terug binnen 14 dagen na aankoop als je de cursus niks vindt, alles hebt meegedaan en een feedback formulier invult.
Nee, het is juist perfect met elkaar te combineren! In de cursus leer je ontzettend veel en met een leefstijltraject kom je erachter waar bij jou persoonlijk de grootste prioriteit ligt om mee aan de slag te gaan.
Dat kan ik niet beloven. Ieder lichaam is anders en soms is er meer onderzoek of begeleiding nodig bij het aanpakken van je klachten. Wel helpt deze cursus je bij het verbeteren van je leefstijl wat je gezondheid hoe dan ook zal ondersteunen. Bij heftige of aanhoudende klachten adviseer ik om deze cursus te combineren met een leefstijltraject.
Deze cursus vervangt op geen enkele wijze medisch onderzoek en bevat uitsluitend handvatten voor een gezondere leefstijl. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten adviseer ik je direct contact op te nemen met je (orthomoleculaire) huisarts of medisch specialist.

Speciaal voor jou deze te gekke bonussen!

Koop de cursus NU en profiteer van interessante bonussen
afbeelding bonus
Online cursus 'Lunchen zonder boterham' van Simone van @Foodquotesnl (twv 87 euro)
Geen tarwe meer? Mag ik nu geen brood meer eten? Geen paniek! Met deze masterclass krijg je genoeg inspiratie om te lunchen zonder brood. En dit is stiekem nog veel lekkerder (en gezonder) ook!
Cursus 'Start een gezonde leefstijl in 7 dagen' Foodbenefits

Doe je mee?

214 euro

79 euro

Let op: Mijn advies bevat uitsluitend handvatten voor een gezondere leefstijl en is geen vervanging van medisch onderzoek. Ik ben geen arts en er wordt dus geen diagnose gesteld. Neem bij (acute) gezondheidsklachten óók contact op met uw medisch specialist of huisarts.

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.