Direct naar
Spijsverteringsklachten
Energieklachten
Huidklachten

Wie ben ik?

Een levensgenieter met een passie voor gezondheid. Ik word heel blij van de zon, het strand, gezelligheid, tijd alleen, een goede cappuccino, nieuwe dingen leren, wandelen in de natuur, dwalen door een stad, reizen & lezen.

Een gezonde leefstijl gaat veel verder dan voeding…

Vanuit mijn visie gaat gezondheid veel verder dan wat je in je mond stopt en hoeveel je beweegt. Het gaat ook om je slaapkwaliteit, hoe je denkt, stress management, de liefde voor jezelf & datgene doen waar je hart ligt. Jouw pad volgen in plaats van dat van anderen. Hier is een sterke mindset voor nodig. 

Over Foodbenefits

Neem klachten niet voor lief

Om mij heen zie ik veel vrouwen die hun vage gezondheidsklachten voor lief nemen. Omdat ze er al zo lang last van hebben en niet beter weten óf omdat ze denken dat het erbij hoort. Hier heb ik zelf ook gestaan. Je leert er immers weinig over op school. Dit is zonde, want met een gezonde leefstijl is ontzettend veel te behalen. 

Over Nicole van Foodbenefits

De zes pijlers van Foodbenefits

Een gezonde leefstijl bestaat uit meer dan alleen voeding. We gaan aan de slag met de zes pijlers van Foodbenefits om een energiek, gelukkig en gebalanceerd leven te ervaren - zowel fysiek als mentaal. De focus ligt op voeding, mindset, ontspanning, beweging, slaap en zingeving.

6 pijlers foodbenefits

Mijn verhaal

Ik groeide op in een gezin waar eten gelijk stond aan gezelligheid. Een toastje met Franse kaas op de zondagmiddag, een toetje na het eten en een lekkere BBQ op een zomerse avond. 

Al vrij jong ging ik studeren en woonde ik op kamers in Breda. Hier begon ik me te interesseren in gezonde voeding. Dit ging af en aan en ik probeerde het ene dieet naar het andere. Van shakes tot alleen maar eieren eten. Altijd maar even, want hoe gemotiveerd ik er ook aan begon – ik was er snel klaar mee. Ik had een gezond gewicht en toch moesten die paar kilo’s eraf. Mijn zelfbeeld was nooit goed genoeg. 

‘Ik was op zoek naar die ene quick fix’. 

‘Gezonde’ periodes wisselde ik af met hele ongezonde periodes. Het begrip ‘gezond’ was toen ook anders voor mij dan nu. Toen ik later fulltime ging werken, reed ik iedere dag met mijn broek open naar huis. Zo’n buikpijn had ik. Mijn buik was opgeblazen en mijn spijkerbroek leek opeens drie maten kleiner. 

Op werk at ik de hele dag door en als er taart was at ik zo drie stukken weg. Door de lange reistijd nam ik weinig tijd om te sporten en daarnaast zette ik samen met mijn vriend een webshop op. Onderweg naar huis reden we regelmatig even lang de pomp voor een snicker.

Het resultaat was weinig energie, veel scrollen op mijn telefoon, gestresst, een onrustige huid en onregelmatige cyclus. Ik was uit balans. En het ergste van alles – ik dacht dat dit erbij hoorde. 

Toen ik mezelf ging omscholen en het begrip ‘orthomoleculaire leefstijl’ ontdekte ging er een wereld voor me open. Wat zit het menselijk lichaam toch prachtig in elkaar! Je bént wat je eet, hoe je denkt en hoe je leeft. Beetje bij beetje paste ik datgene wat ik leerde toe bij mezelf en ik merkte een wereld van verschil. 

Er bestaat geen quick fix. 

Met Foodbenefits wil ik jou nu helpen om de verantwoordelijkheid te nemen over jouw gezondheid en jezelf weer op nummer 1 te zetten! 

orthomoleculair therapie

Wat is orthomoleculaire leefstijl?

Orthomoleculaire leefstijl is een benadering die streeft naar optimale gezondheid door het aanbieden van de juiste voedingsstoffen in optimale hoeveelheden, zodat het lichaam optimaal kan functioneren. Deze benadering gelooft dat elke persoon unieke voedingsbehoeften heeft, en dat het aanvullen van voedingstekorten en het elimineren van toxische stoffen de basis vormen voor het herstellen van de natuurlijke balans in het lichaam.
Online consults leefstijl orthomoleculaire voeding

Gezondheid op maat

Als orthomoleculair leefstijladviseur sta ik klaar om jou door heel Nederland en verder te begeleiden. In Zuid-Holland vind je me op de locaties Barendrecht, Rotterdam en Goeree-Overflakkee. Bovendien werk ik nauw samen met therapeuten door het hele land en zijn met online consulten de mogelijkheden eindeloos. Zo word je de beste en energiekste versie van jezelf. Samen werken we aan een gezonder en gelukkiger leven!

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.