Direct naar
Huidklachten
Energieklachten
Spijsverteringsklachten

Pak de klachten van mond tot kont aan

Een rustige buik zonder buikpijn en ongemakken
Gratis e-gids over acne Foodbenefits
Laat spijsverteringsklachten niet langer je leven beïnvloeden

Verlang je naar een rustige buik? Geen maagzuur meer, niet langer opgeblazen en geen buikpijn meer? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Laat deze klachten niet langer je leven beïnvloeden, maar pak ze vanuit de oorzaak aan met wetenschappelijk onderbouwde orthomoleculaire strategieën. Hoe je eet en leeft heeft namelijk een directe invloed op je spijsvertering.

'Je bent klaar met alle goed bedoelde adviezen en wil een échte oplossing'

Je gaat naar de huisarts in de hoop dat hij je kan helpen bij klachten als maagzuur, een opgeblazen buik, wisselende ontlasting en buikpijn na het eten. Maar helaas.. Je krijgt te horen dat je meer vezels moet eten, krijgt vezelzakjes mee naar huis en daar moet je het mee doen. Je gaat vol aan de slag om meer vezels te eten, maar komt niet verder dan volkoren granen en wat pruimen. Een échte oplossing is er niet en uiteindelijk krijg je te horen dat je er maar mee moet leren leven. 

Je klachten geven meer dan alleen fysiek ongemak. Het laat je ook onzeker voelen en je energie lijkt met de dag af te nemen. Je zit gewoon niet lekker in je vel. Wil je die leuke nieuwe spijkerbroek aan, is je buik zo opgezet dat je wel zes maanden zwanger lijkt. Het gevoel van machteloosheid en frustratie groeit. Je verlangt naar een oplossing die dieper gaat dan oppervlakkige adviezen en tijdelijke oplossingen.

Mogelijke oorzaken

Jouw spijsverteringsklachten zoals maagzuur, een opgeblazen buik, wisselende ontlasting en buikpijn na het eten komen ergens vandaan. Schijnbaar is er iets in jouw lichaam waar je niet lekker op reageert en waardoor bepaalde processen verstoord worden. Denk aan een leaky gut, verkeerde en ongezonde voeding, voedselintoleranties, een tekort aan voedingsstoffen, een parasietje en ga zo maar door. Ook laaggradige ontstekingen en chronische stress zijn twee belangrijke mogelijke oorzaken van jouw spijsverteringsklachten.

Spijsverteringsklachten Foodbenefits
Spijsverteringsklachten Foodbenefits

Invloed van leefstijl

Voeding en leefstijl spelen een cruciale rol in het behandelen van spijsverteringsklachten zoals zoals maagzuur, een opgeblazen buik, wisselende ontlasting en buikpijn na het eten. De cellen in ons spijsverteringsstelsel zijn de hele dag bezig met allerlei processen. Denk aan de vertering van ons eten, opname van voedingsstoffen en uitscheiding van afvalstoffen. Voor al deze processen zijn veel voedingsstoffen en brandstof nodig. Een gezond eetpatroon met veel groenten en fruit, antioxidanten, goede vetzuren en voldoende eiwitten is van groot belang. Daarnaast speelt optimale ontspanning een belangrijke rol bij het aanpakken van jouw spijsverteringsklachten. Ons brein en onze darmen communiceren namelijk de hele dag door met elkaar!

Al vele anderen gingen je voor

Lees hun positieve ervaringen
'Dank zij de goede begeleiding van Nicole in de vorm van ondersteuning met supplementen en voeding zijn mijn (ontstekings) waarden zo goed dat ik een jaar mag wegblijven bij mijn specialist!'
Paula
'Ik raad Foodbenefits zeker aan bij iedereen die eczeem of darmklachten heeft. Ik merk zo ontzettend veel verschil sinds ik mijn voeding heb aangepast en bepaalde supplementen ben gaan gebruiken. Mijn eczeem is rustiger dan ooit en de darmklachten zijn verdwenen! Ik geloof er heel erg in dat ieder mens anders is en daarom vind ik het advies op maat echt een aanrader.'
Quirine
'Het bloedonderzoek gaf waardevolle inzichten en het adviesrapport gaf duidelijke handvatten en praktische tips om mee aan de slag te gaan.'
Judith

Pak jouw klachten eindelijk vanuit de oorzaak aan

Ben jij er klaar voor om de echte oorzaak te achterhalen van jouw klachten en ze vanuit hier aan te pakken? We kijken onder andere naar jouw eetgewoonten, werking van de maag, de lever, de alvleesklier, de darmflora en de darmwand. Een goede en sterke darmflora is namelijk het begin van jouw gezondheid.

'Ik merk zo ontzettend veel verschil sinds ik mijn voeding heb aangepast.'

Optimale hoeveelheid voedingsstoffen
Een optimale hoeveelheid voedingsstoffen om de natuurlijke processen in het lichaam goed te ondersteunen.
Een sterke darmflora
Zonder een goede darmflora geen balans in het lichaam.
Een goede ontgifting
Zodat het lichaam afvalstoffen goed kan afvoeren.
Vermijden van chronische stress
Wist je al dat het brein en de darmen direct met elkaar verbonden zijn en de hele dag door met elkaar communiceren?
Ondersteuning van het immuunsysteem
Het immuunsysteem tot rust brengen is van groot belang voor een goede balans van het lichaam en brein.
Vermijden van laaggradige ontstekingen
Zodat jouw darmflora optimaal is!

Download gratis brochure

Ervaar je spijsverteringsklachten zoals maagzuur, een opgeblazen buik, wisselende ontlasting en buikpijn na het eten? Geeft dit fysiek ongemak en heeft dit invloed op je zelfvertrouwen en energie? Binnenkort download je hier mijn gratis brochure met informatie en tips om de darmklachten van de oorzaak te verbeteren. Als eerste ontvangen? Laat dan hieronder je mailadres achter. Of plan een gratis kennismaking om direct samen aan de slag te gaan.

Spijsverteringsklachten Foodbenefits

Verbeter je klachten

Ik help je bij het aanpakken van je klachten van binnenuit door middel van persoonlijk voeding-, leefstijl- en supplementenadvies.

Gratis brochure

Binnenkort download je gratis mijn brochures met informatie & tips om je darm- en andere spijsverteringsklachten aan te pakken. Laat hieronder alvast je e-mailadres achter en je ontvangt het als eerste in je inbox.

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.