Direct naar
Spijsverteringsklachten
Energieklachten
Huidklachten

Leefstijladvies

Met holistisch leefstijladvies laat je vage klachten jouw leven niet langer beheersen óf ben je ze voor

Leefstijladvies Foodbenefits

Mijn eigen ervaring

Toen ik begon met werken op kantoor én een nieuwe relatie kreeg een aantal jaar geleden kwam ik in twee jaar 12 kilo aan. Het getal op de weegschaal is voor mij nooit een 'ding' geweest en toen ook niet. Toch baalde ik ervan. Niet alleen zat mijn kleding opeens veel strakker, m'n huid ging achteruit en ik kreeg opeens last van acne, ik had weinig energie, ik had veel buikklachten en zat niet lekker in mijn vel. Op dat moment linkte ik deze klachten niet direct aan leefstijl. Sterker nog - ik dacht dat het erbij hoorde.

Tot ik terecht kwam bij een orthomoleculair therapeut waar ik een bloedonderzoek liet doen. Het werd al snel duidelijk dat mijn klachten te verklaren waren. Een darmdisbalans en insulineresistentie was één van de dingen die naar boven kwamen. Met de juiste aanpassingen werden mijn klachten snel minder en mijn interesse in gezondheid nam alleen maar toe.

Veel opleidingen en boeken later was Foodbenefits geboren. Eerst als hobby, maar het werd al snel een passie en een echt bedrijf. Ik deed meer en meer kennis op en er ging een wereld voor me open. Ik had vroeger nooit beseft dat voeding en leefstijl zóveel invloed kon hebben op hoe je je voelde. Inmiddels ben ik blij dat ik anderen dezelfde ervaring kan geven!

Nicole Leefstijladvies van Foodbenefits

Redenen om met je leefstijl aan de slag te gaan

Een goede leefstijl is essentieel voor een kwalitatief leven. Het draagt bij aan een energiek en fit lichaam, mentaal welzijn en emotioneel evenwicht. Het vermindert het risico op ziektes, verhoogt je energieniveau, verbetert je stemming en concentratie, versterkt je immuunsysteem en bevordert je algemeen welzijn. Investeer in jezelf en geniet van een gezond en gelukkig leven! 

‘Nu ik haar advies volg, voel ik mij stukken beter! Ik ben erg tevreden.’

Aanpakken van lichamelijke klachten
Ontdek de oorzaak van je klacht en weet precies waar bij jou de prioriteit ligt
Optimaliseren van je leefstijl
Krijg inzicht in waar bij jou nog winst te behalen valt en wees eventuele klachten voor
Bereiken van je ideale gewicht
Je hoeft niet af te vallen om gezond te zijn - Je wilt juist in balans zijn om te kunnen afvallen (of aankomen)
Managen van stress en mentale welzijn
Lichaam en geest zijn direct met elkaar verbonden - Leer hoe je je mentale welzijn ondersteunt met praktische tools

Onthoud dat deze vier redenen slechts enkele voorbeelden zijn en dat de motivatie per persoon kan verschillen. 

Geensymptoombestrijding,

maar aanpakvanuit de oorzaak.

Mijn werkwijze

In vier stappen werken we aan een gezonde leefstijl. De focus ligt op de zes pijlers – voeding, mindset, ontspanning, beweging, slaap en zingeving.
1
Huidige situatie en doelen
In een uitgebreide intake brengen we je huidige situatie in kaart en stellen we doelen op voor de komende periode. Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Wie wil je zijn? Wat is je doel?
2
Inzicht en adviesplan
Met of zonder bloedonderzoek geef ik je inzicht in jouw persoonlijke winstpunten. Aan de hand hiervan stel ik een persoonlijk adviesplan op gericht op de zes pijlers.
3
Implementatie en begeleiding
En dan nu aan de slag! Je gaat aan de slag met de adviezen die ik je heb gegeven. Ik geef je de nodige tools om je nieuwe leefstijl eigen te maken en natuurlijk ben ik er altijd voor vragen.
4
Evaluatie en aanpassing
Na een aantal weken of maanden zul je het verschil gaan merken. Samen kijken we naar het behaalde resultaat. Staat dit nog in lijn met je doelen? We passen het plan aan waar nodig.

Leefstijladvies met bloedonderzoek (EMB)

OptioneelMet behulp van het bloedonderzoek krijg je diepgaand inzicht in jouw lichaam. Dit adviseer ik bij lichamelijke klachten, maar ook wanneer jij je leefstijl wil optimaliseren. 

Het bloedonderzoek is een krachtige toevoeging aan het leefstijladvies. De uitslag geeft je meer inzicht en bewustwording van jouw huidige situatie. Je weet waar de disbalans in het lichaam zit en waar de prioriteit voor jou persoonlijk ligt. Iedere situatie en lichaam is immers anders.

Nicole foodbenefits leefstijladvies

Succesverhalen

Post 4 - Dia 7
Esmeralda

Wat is inbegrepen?

Ik bied verschillende leefstijladvies pakketten aan die aansluiten op jouw persoonlijke wensen en doelen. Allereerst maken we telefonisch kennis en krijg ik inzicht in jouw situatie. Aan de hand van een uitgebreide intake ontvang je een persoonlijk plan. In dit plan zit een persoonlijk voeding-, leefstijl- en supplementen advies. Het plan is opgedeeld in verschillende fases. Afhankelijk van de wensen en doelen plannen we de vervolgconsulten in. 

Ieder pakket is inclusief een weekschema met orthomoleculaire recepten (3 of 6 maanden), e-book met achtergrond over het lichaam, lijst met 70+ gezonde producten uit de supermarkt met foto en lijst naast groenten, fruit, vis en vlees, 24/7 contact via Whatsapp of email en mij als jouw kennisbank, coach en stok achter de deur

Optioneel kun je kiezen voor een uitgebreid bloedonderzoek (EMB Test) waarbij je nóg meer inzicht krijgt in jouw eigen lichaam.

 

Is een leefstijltraject nog een stap te ver? Bekijk dan eens mijn cursus ‘Start een gezonde leefstijl 7 dagen‘. Klik hier voor meer informatie.

Leefstijladvies zonder EMB

Verbeter je leefstijl met behulp van voeding- en leefstijladvies

€ 239
Alles onder het kopje 'inbegrepen'
Weekschema orthomoleculaire recepten (3 maanden)
Bloedonderzoek (EMB Test)

Leefstijladvies met EMB

Bewust aan de slag met je klachten met behulp van bloedonderzoek

€ 399
Alles onder het kopje 'inbegrepen'
Weekschema orthomoleculaire recepten (3 maanden)
Bloedonderzoek (EMB Test)
Bespreking van de uitslag (60 min)

Leefstijladvies met EMB Premium

In zes maanden naar een nieuwe gezonde leefstijl met mij als stok achter de deur

€ 199 per maand (6 maanden totaal)
Alles onder het kopje 'inbegrepen'
Weekschema orthomoleculaire recepten (6 maanden)
Bloedonderzoek (EMB) met hertest
Bespreking van de uitslag (60 min)
Intensieve begeleiding vanuit mij

Veelgestelde vragen

Dit gaat in overleg en dat is helemaal aan jou! Op vaste data is dit op locatie mogelijk op Goeree-Overflakkee, je kan terecht bij een prikpunt bij jou in de buurt of je prikt bij jezelf thuis aan de hand van duidelijke instructies van mij. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat de beste optie is voor jou.
Na het intakegesprek ontvang je van mij een factuur per mail. Deze kun je in één keer of in termijnen betalen.
Ja zeker, je kan in drie termijnen betalen.
Holistisch betekent allesomvattend. Met het leefstijladvies kijk ik naar het hele lichaam. Alles is namelijk met elkaar verbonden en heeft invloed op elkaar.

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.