Leefstijladvies

Met het juiste leefstijladvies laat je vage klachten jouw leven niet langer beheersen óf ben je ze voor

Van altijd opgeblazen naar klachtenvrij

Zelf had ik altijd veel last van onrustige darmen. Aan het eind van de dag was ik standaard opgeblazen en leek mijn spijkerbroek drie maten te klein. Het gevolg was een onregelmatige cyclus, een onrustige huid en weinig energie. En het ergste van alles - ik dacht dat dit erbij hoorde. Ik kon me namelijk geen periode herinneren waarin ik géén opgeblazen buik had. Tot ik meer te weten kwam over het lichaam en mijn leefstijl beetje bij beetje ging aanpassen. Er ging een wereld voor me open!

Nicole Leefstijladvies van Foodbenefits

Redenen om met je leefstijl aan de slag te gaan

Een goede leefstijl is essentieel voor een kwalitatief leven. Het draagt bij aan een energiek en fit lichaam, mentaal welzijn en emotioneel evenwicht. Het vermindert het risico op ziektes, verhoogt je energieniveau, verbetert je stemming en concentratie, versterkt je immuunsysteem en bevordert je algemeen welzijn. Investeer in jezelf en geniet van een gezond en gelukkig leven! 

‘Nu ik haar advies volg, voel ik mij stukken beter! Ik ben erg tevreden.’

Aanpakken van lichamelijke klachten
Ontdek de oorzaak van je klacht en weet precies waar bij jou de prioriteit ligt
Optimaliseren van je leefstijl
Krijg inzicht in waar bij jou nog winst te behalen valt en wees eventuele klachten voor
Bereiken van je ideale gewicht
Je hoeft niet af te vallen om gezond te zijn - Je wilt juist in balans zijn om te kunnen afvallen (of aankomen)
Managen van stress en mentale welzijn
Lichaam en geest zijn direct met elkaar verbonden - Leer hoe je je mentale welzijn ondersteunt met praktische tools

Onthoud dat deze vier redenen slechts enkele voorbeelden zijn en dat de motivatie per persoon kan verschillen. 

Geensymptoombestrijding,

maar aanpakvanuit de oorzaak.

Mijn werkwijze

In vier stappen werken we aan een gezonde leefstijl. De focus ligt op de zes pijlers – voeding, mindset, ontspanning, beweging, slaap en zingeving.
1
Huidige situatie en doelen
In een uitgebreide intake brengen we je huidige situatie in kaart en stellen we doelen op voor de komende periode. Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Wie wil je zijn? Wat is je doel?
2
Inzicht en adviesplan
Met of zonder bloedonderzoek geef ik je inzicht in jouw persoonlijke winstpunten. Aan de hand hiervan stel ik een persoonlijk adviesplan op gericht op de zes pijlers.
3
Implementatie en begeleiding
En dan nu aan de slag! Je gaat aan de slag met de adviezen die ik je heb gegeven. Ik geef je de nodige tools om je nieuwe leefstijl eigen te maken en natuurlijk ben ik er altijd voor vragen.
4
Evaluatie en aanpassing
Na een aantal weken of maanden zul je het verschil gaan merken. Samen kijken we naar het behaalde resultaat. Staat dit nog in lijn met je doelen? Moeten we iets aanpassen? We passen het plan aan waar nodig.

Leefstijladvies met bloedonderzoek (EMB)

OptioneelMet behulp van het bloedonderzoek krijg je diepgaand inzicht in jouw lichaam. Dit adviseer ik bij lichamelijke klachten, maar ook wanneer jij je leefstijl wil optimaliseren. 

Het bloedonderzoek is een krachtige toevoeging aan het leefstijladvies. De uitslag geeft je meer inzicht en bewustwording van jouw huidige situatie. Je weet waar de disbalans in het lichaam zit en waar de prioriteit voor jou persoonlijk ligt. Iedere situatie en lichaam is immers anders.

Nicole foodbenefits leefstijladvies

Succesverhalen

Wat is inbegrepen?

Dit is wat je krijgt

Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en doelen bied ik verschillende leefstijladvies pakketten aan. Allereerst maken we telefonisch kennis en krijg ik inzicht in jouw situatie. Aan de hand van een uitgebreide intake ontvang je een persoonlijk plan. In dit plan zit een voeding-, leefstijl- en supplementen advies. Het plan is opgedeeld in verschillende fases zodat je stap voor stap aan de slag kunt. 

In minimaal twee online vervolgconsulten bespreken we je voortgang en passen we het plan indien nodig aan. In de gehele periode bied ik je zorgzame en compassievolle begeleiding en sta ik voor je klaar bij vragen. Tot slot ondersteun ik je met heerlijke recepten inspiratie en voedingsschema’s. 

Optioneel ontvang je een uitgebreid bloedonderzoek (EMB Test) waarbij je nóg meer inzicht krijgt in jouw eigen lichaam.

Leefstijladvies met EMB

Krijg inzicht in jouw gezondheid met behulp van bloedonderzoek

299 euro
Uitgebreid leefstijladvies
Voeding-, leefstijl- en supplementenadvies
Bloedonderzoek (EMB Test)

Leefstijladvies

Ga aan de slag met onder andere je voeding en optimaliseer je leefstijl

199 euro
Uitgebreid leefstijladvies
Voeding-, leefstijl- en supplementenadvies
Bloedonderzoek (EMB Test)

Wil je 1 keer per maand op de hoogte blijven van alles over een gezonde lifestyle en tips? Meld je dan aan voor mijn inspiratiemail.

× Hoe kan ik je helpen?