Leer mij kennen

Een levensgenieter met een passie voor het menselijk lichaam

Over Nicole van Foodbenefits

Hi, ik ben Nicole!

Ik word heel blij van de zon, gezelligheid, een heerlijke haver cappuccino, nieuwe dingen leren, wandelen in de natuur, reizen & lezen.

Foodbenefits is ontstaan vanuit een passie voor eten en gezondheid. Ik ben opgegroeid in een klein dorp op het eiland Goeree-Overflakkee en kom uit een gezin waarbij eten vooral gelijk staat aan gezelligheid. Een toastje op de zondagmiddag, een lunch in het dorp of een lekkere BBQ op een zomerse avond.

Op mijn 17e ging ik studeren in Breda waar ik ook ging wonen. Hier heb ik voor mezelf leren koken en vanaf toen begon de interesse in gezonde voeding pas echt toe te nemen.

Nog niet op de manier zoals ik er nu naar kijk natuurlijk. Ik wist dat er meer was. Dat ik er meer uit kon halen. Ook weet ik nu dat gezondheid veel verder gaat dan wat je in je mond stopt en hoeveel je beweegt. Het gaat ook om je slaapkwaliteit, hoe je denkt, stress beperking, de liefde voor jezelf & datgene doen waar je hart ligt. Jou pad volgen in plaats van dat van anderen. Na vele opleidingen, boeken en onderzoeken heb ik mijn eigen visie op gezonde voeding ontwikkeld wat ik graag met je deel. Dit gaat verder dan enkel eten volgens de ‘Schijf van Vijf’. Voeding kan namelijk zoveel voor je doen, maar het kan je ook zo tegenwerken. 

Met Foodbenefits wil ik dat jij de verantwoordelijkheid neemt over je gezondheid & je jezelf weer op 1 zet!

‘Investeren in je gezondheid is het beste wat je kunt doen. Hier heb je je hele leven profijt van!’

Partners en opleidingen
vitakruid logo
ortho health logo
emb test logo
favorieten shop nicole foodbenefits

Ontdek mijn favorieten in de shop

Hier vind je mijn favoriete producten voor optimale ontspanning, goede boeken en de beste supplementen. 

Een keertje kennismaken?

Laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op. Ik vind het ook leuk als je me volgt op Instagram! @foodbenefitsnl
Contact met Nicole van Foodbenefits

Wil je 1 keer per maand op de hoogte blijven van alles over een gezonde lifestyle en tips & mijn gratis e-book ontvangen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

× Hoe kan ik je helpen?