Voedingscoach Rotterdam

Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Als je iets graag wilt, ga er dan ook echt voor
Nicole van Foodbenefits
Nicole van Foodbenefits

Voedingsdeskundige in Rotterdam

Dagen, weken, maanden vliegen voorbij en ineens besef je dat je iets wilt doen aan je huidige voedingspatroon. Mijn naam is Nicole en ik ben online voedingscoach in Rotterdam en omstreken. Ik geef je graag dat duwtje in de rug wat je nodig hebt om jouw eetpatroon te verbeteren. Ik heb me verder verdiept in orthomoleculaire voeding, waarbij we op celniveau jouw eetpatroon onder de loop nemen.

Samenwerken met een online voedingscoach in Rotterdam

Kom vrijblijvend in contact via het contactformulier
Samen analyseren we het huidige voedingspatroon
We brengen je gewenste situatie in kaart
Na verloop fitter in je vel en meer energie

Uitgebreid EMB Bloedtest in Rotterdam

Doe een EMB bloedtest op locatie in de omgeving van Rotterdam en ontvang een uitgebreid leefstijl advies, supplementen en meerdere consults om te werken aan lichamelijke klachten zoals huidklachten, darmklachten en hormonale klachten. Ook kan het het leefstijl advies worden ingezet ter preventie om klachten te voorkomen.

Online is het ook mogelijk om een uitgebreid leefstijl advies met EMB bloedtest af te nemen. Via een gratis kennismaking zal ik hier meer uitleg over geven.

Hoe werkt een EMB bloedtest?
Starten met een eenmalig leefstijladvies in Rotterdam

Liever het hef in eigen handen? Een eenmalig online consult van 45 minuten is ook beschikbaar om meer inzicht te krijgen in je eigen leefstijl. Na het consult ontvang je o.a. een voedingsrapport, receptenbundel en supplementen advies. Daarna is het altijd mogelijk om het traject te vervolgen met een uitgebreid bloedonderzoek in Rotterdam.

Lifestyle coach in rotterdam - foodbenefits

Kan jij de verleiding van de heerlijke restaurantjes in Rotterdam nog weerstaan?

Vele mensen hebben behoefte aan een gezond voedingspatroon maar vinden het moeilijk om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Of je nou in Rotterdam woont of op Goeree Overflakkee, dit traject kan overal vandaan worden gevolgd. Online gaan we samen opzoek naar een evenwichtig eetpatroon waar ruimte is voor iets lekkers zoals die “lekkere patat van Bram Ladage”.

Uitgebreid EMB onderzoek in de omgeving van Rotterdam

Onder de rook van Rotterdam is het mogelijk om in de buurt van Barendrecht, Ridderkerk en Heerjansdam een uitgebreid EMB bloedonderzoek te starten.

Wil je 1 keer per maand op de hoogte blijven van alles over een gezonde lifestyle en tips & mijn gratis e-book ontvangen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

× Hoe kan ik je helpen?