Direct naar
Huidklachten
Energieklachten
Spijsverteringsklachten

Voedingscoach in Rotterdam - EMB Test & Leefstijladvies

Ontdek de kracht van persoonlijk leefstijladvies met behulp van een EMB Test in Rotterdam

Voedingscoach in Rotterdam Nicole

Jouw voedingscoach in Rotterdam

Met een druk stadsleven kan het een uitdaging zijn om goed voor jezelf te zorgen. Als voedingscoach in Rotterdam help ik jou om gezonde voeding- en leefstijlkeuzes te maken om zo de juiste balans te vinden. Met mijn expertise op het gebied van gezondheidsoptimalisatie met behulp van de EMB Test begeleid ik je naar een energiek en vitaal leven. Samen werken we aan een persoonlijk plan dat naadloos aansluit op jouw behoeften en doelen. Stap voor stap transformeer je naar een lichaam vol zelfvertrouwen en energie terwijl je geniet van alles wat Rotterdam te bieden heeft.

Jouw voedingscoach foodbenefits rotterdam
Persoonlijk advies
Ieder lichaam is immers anders met andere behoeften
Altijd bereikbaar
Voor motivatie, een vraag of het vieren van een succes
Motiverend
Successen vier je samen!
Empowerment
Krachtig in je eigen lichaam en mind

Leefstijladvies in Rotterdam - Optimaliseer je gezondheid!

Met Foodbenefits bied ik persoonlijk leefstijladvies in Rotterdam aan, gericht op het optimaliseren van jouw gezondheid. Samen kijken we naar de verschillende aspecten van jouw leefstijl zoals voeding, beweging, slaap en stressmanagement. Met behulp van een uitgebreid bloedonderzoek help je samen met mijn begeleiding en expertise om duurzame veranderingen aan te brengen in je leefstijl. Ontdek hoe persoonlijk leefstijladvies jou kan helpen een evenwichtiger en energieker leven te leiden.

Het belang van een goede leefstijl

Mijn persoonlijke reis - Van passie naar voedingscoach

Mijn naam is Nicole en ik ben jouw voedingscoach in Rotterdam. Mijn eigen reis naar een gezondere leefstijl heeft me geïnspireerd om anderen te helpen. Ik wist dat gezondheid verder ging dan voeding en beweging en daarom ben ik de orthomoleculaire richting op gegaan. Met mijn passie voor gezondheid heb ik mijn kennis uitgebreid en mezelf ontwikkeld tot een voedingscoach en orthomoleculair coach. Nu wil ik mijn ervaring en expertise gebruiken om jou te begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven. Samen gaan we jouw persoonlijke doelen bereiken en een leefstijl creëren waarin jij je optimaal in balans voelt.

mijn verhaal foodbenefits rotterdam

Orthomoleculaire therapie in Rotterdam

Met Foodbenefits bied ik orthomoleculaire therapie in Rotterdam aan; een holistische benadering van gezondheid die zich richt op het herstellen en optimaliseren van het lichaam met behulp van voeding en voedingssupplementen. Orthomoleculaire therapie streeft ernaar om het lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen in optimale hoeveelheden, zodat het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd. Met mijn expertise als orthomoleculair therapeut help ik jou om de balans in je lichaam te herstellen en je gezondheid te bevorderen op een natuurlijke en duurzame manier.

orthomoleculaire therapie rotterdam

Geensymptoombestrijding,

maar aanpakvanuit de oorzaak.

Een leefstijl dat past bij jouw persoonlijke situatie

Leefstijladvies in Rotterdam

Elk lichaam is uniek. JIJ bent uniek. In de omgeving van Rotterdam creëren we samen een leefstijl die past bij jouw persoonlijke situatie.

Bloedtest met EMB in Rotterdam

Ontdek lichaamsbalans met een EMB Test in Rotterdam. Ontrafel klachtenoorzaken, optimaliseer leefstijl en krijg gericht advies. Neem controle over je gezondheid voor een evenwichtiger leven.

EMB Test in Rotterdam

Met Foodbenefits bied ik in Rotterdam een EMB Test aan in combinatie met een persoonlijke leefstijladvies. Zo kun je jouw gezondheid op een holistische manier optimaliseren. Met behulp van het leefstijladvies begeleid ik je bij het maken van bewustere keuzes op het gebied van voeding, beweging, slaap en stressmanagement. Daarnaast maak ik gebruik van de EMB Test, een geavanceerde bloedtest die inzicht geeft in mogelijke disbalansen en tekorten in het lichaam. Op basis van de testresultaten stel ik een persoonlijk plan op om jouw gezondheid te verbeteren. Samen werken we aan een gezonde leefstijl die bij jou past, zodat jij vol energie kunt genieten van het leven.

foodbenefits emb

Jouw weg naar een gezonde leefstijl

Het persoonlijk advies start met een uitgebreide intake. Het is namelijk belangrijk om zo goed mogelijk beeld te krijgen van je wensen, doelen en behoeften. We kijken samen wat het beste bij jou past en zetten stappen richting een gezondere versie van jezelf.
Tijdens de intake brengen we jouw doelen, behoeften en gezondheid in kaart. Ook neem ik via een vingerprik een klein beetje bloed af.
Met behulp van het bloedonderzoek krijgen we uitgebreid inzicht in waar de disbalans in jouw lichaam zit.
Op basis van de intake en de uitslag van het bloedonderzoek stellen we een op maat gemaakt leefstijladvies samen dat perfect aansluit op jouw doelen en behoeften.
Je kan er lekker zelfstandig mee aan de slag óf je kiest voor een intensievere begeleiding.
Gezond boodschappenlijstje

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.
Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw doelen, behoeften en gezondheid. We gaan wat dieper in op jouw situatie. Weet dat alles wat je bespreekt veilig en in vertrouwen gedeeld kan worden. Ook neem ik via een vingerprik een klein beetje bloed af.
Meestal duurt de intake maximaal 30 minuten.
Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen en behoeften! Het traject van drie maanden wordt het meest gekozen.
Een EMB Test staat voor Energetisch Morfologische Bloedtest en biedt een breder perspectief op jouw gezondheid. Naast reguliere bloedwaardes worden ook energetische en morfologische aspecten geanalyseerd. Dit geeft een gedetailleerder beeld van eventuele disbalansen in het lichaam en helpt bij het bepalen van een passend behandelplan.

Let op: Mijn advies bevat uitsluitend handvatten voor een gezondere leefstijl en is geen vervanging van medisch onderzoek. Ik ben geen arts en er wordt dus geen diagnose gesteld. Neem bij (acute) gezondheidsklachten óók contact op met uw medisch specialist of huisarts.

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.