Direct naar
Spijsverteringsklachten
Energieklachten
Huidklachten

Voedingscoach Goeree-Overflakkee

Samen naar een meer gezonde leefstijl

'Met behulp van een leefstijladvies en het boerenland kan je goed aan de slag op Goeree-Overflakkee'.
Nicole van Foodbenefits
Voedingscoach op Goeree Overflakkee
Voedingsadvies

Voedingscoach op Goeree-Overflakkee

Het komt weleens voor dat je niet lekker in je vel zit. Je hebt weinig energie en je bent emotioneel niet op je best. Grote kans dat we door middel van kleine aanpassingen in levensstijl dit gevoel kunnen verminderen. Als online voedingscoach op Goeree-Overflakkee help ik je klachten te verminderen door het voedingspatroon aan te passen. Nog steeds halen we je lievelingssnacks in huis maar zoeken we de juiste balans die past bij jou.
De stappen

Een online voedingscoach op Goeree-Overflakkee

Stap 1

Start een vrijblijvende kennismaking

Stap 2

Consult op locatie + bloedafname

Stap 3

Uitslag en adviesrapport

Stap 4

Vervolgconsult (30 min) en naderhand een evaluatie (30 min)

Leefstijladvies op Goeree-Overflakkee

Met een eenmalig leefstijladvies gaan we opzoek waar we winst kunnen behalen met betrekking tot gezonde voeding in een consult van 45 minuten. In het traject ondersteun ik je door middel van een online sessie, een leefstijl rapport,  voedingsschema en een receptenbundel. Na afronding kun je zelf aan de slag met een gezonde levensstijl wat niet als volhouden voelt, maar waarbij je echte gezonde gewoontes hebt ontwikkeld en weer helemaal lekker in je vel zit. 

Orthomoleculaire voeding Foodbenefits
Coaching van Foodbenefits

Uitgebreid leefstijladvies met EMB Bloedtest

Ben je al enige tijd bezig om jezelf gezond te voelen maar blijven je klachten aanhouden? Na een persoonlijke kennismaking op Goeree-Overflakkee zal er daarna een EMB bloedtest worden afgenomen. Tijdens een online tussenconsult bespreken we de resultaten en op basis daarvan ontvang je van mij een uitgebreid adviesrapport, voedingsschema en receptenbundel. 

Uitgebreid leefstijladvies op Goeree-Overflakkee

Doe een uitgebreid leefstijl advies met een EMB Bloedtest op Goeree-Overflakkee.

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.