Uitgebreid leefstijladvies

Focus op een blijvend resultaat

''Hoe goed zou het voelen om lekker in je vel te zitten, te weten wat je moet eten en dat alles vanzelf lijkt te gaan? Dit is mogelijk!'
Nicole van Foodbenefits
Intensief leefstijladvies bij Foodbenefits

Op naar het behalen van je doelen...

samen met Foodbenefits

Als een dieet zou werken zou de hele wereld fit en gezond zijn. Laat het diëten dus vooral los en focus je op gezonder worden. Je wilt je gewoontes aanpassen. Het kost ons lichaam en brein veel energie om dingen te veranderen. We doen namelijk zo’n 95% vanuit ons onderbewustzijn op de automatisch piloot. Je wilt je brein dus zo herprogrammeren dat de gezonde gewoontes bijna vanzelf gaan zonder dat je er veel bij na hoeft te denken. Zo voelt het niet meer als volhouden! Dit wil je toch? Stap één is bewustwording. Hoe goed voed jij je lijf?

Wat is inclusief?

Investering | 199 euro incl. BTW

Dit krijg je bij het uitgebreid leefstijladvies

Eenmalig leefstijladvies

Is het uitgebreid leefstijladvies iets voor jou?

En wat is het resultaat?

Na het uitgebreid leefstijladvies...

Het is iets voor jou als...

Verloop van het traject

Kennismaking of koop direct

Vraag indien gewenst een gratis kennismakingsgesprek aan waarin we elkaar kort leren kennen en waarin we bepalen of en hoe ik jou kan helpen. Je kan de dienst ook direct via de website kopen waarna ik contact met je opneem.
1

Uitgebreide vragenlijst per mail

Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst per mail zodat we je huidige situatie duidelijk in kaart kunnen brengen. We plannen een online consult in via Zoom.
2

Online consult (45 min)

In het online consult bespreken we uitgebreid de vragenlijst en maken we jouw wensen en doelen duidelijk.
3

Adviesrapport per mail en toegang tot de app

Binnen 1 week ontvang je een uitgebreid adviesrapport met tips voor je eetpatroon en leefstijl. Ook krijg je toegang tot de app waar een persoonlijk voedingsschema voor je klaarstaat voor de komende tijd. Hier ga je vervolgens mee aan de slag. Uiteraard ben ik er voor vragen. Let's get healthy!
4

Ontvangst factuur of bevestiging per mail

Tot slot ontvang je de bijbehorende factuur of (indien al betaald) een bevestiging per e-mail.
5

Vervolgconsult (30 min)

4 tot 6 weken na ontvangst van het adviesrapport hebben we een online vervolgconsult waarin we bespreken hoe het gaat en waar je tegenaan loopt. Een tussentijdse stok achter de deur om je doel te bereiken!
6

Evaluatie (30 min)

Na 2 maanden zou je al een wereld van verschil moeten merken. Na 4 tot 6 weken hebben we telefonisch of via Zoom een afsluitend gesprek. Dit is je tweede stok achter de deur. Vanaf hier ben ik ervan overtuigd dat het je helemaal gaat lukken om alles vol te houden!
7

Waar loop jij tegenaan?

Vaak zijn vage klachten op te lossen met de juiste leefstijl. Als je bewuster naar je voeding en leefstijl gaat kijken en hier de eventuele juiste veranderingen in aanbrengt kunnen je klachten al voor een groot deel verminderd worden. Het is niet normaal dat je iedere dag buikpijn hebt omdat je een opgeblazen gevoel hebt, het is niet normaal dat je iedere dag weinig energie hebt of niet goed in je vel zit zonder duidelijke oorzaak. Ik help je hier graag mee!

Veelvoorkomende klachten

Uitgebreid leefstijladvies

Dit zeggen anderen

Sarah
Lees verder
Ik wilde graag wat afvallen, maar het lukte me niet om dit op eigen houtje te doen. Nicole heeft me laten inzien hoe je op een gezonde manier de kilo’s kan verliezen en nog belangrijk, hoe je dit zo houdt. Ik ben je mega dankbaar!
Emma
Lees verder
Met dank aan Nicole besefte ik me dat ik m’n lichaam aan het uitputten was met hoe ik leefde. Ze heeft me met simpele kleine aanpassingen laten zien dat het helemaal niet zo moeilijk is om gezond te eten. Nu zit ik weer 10 keer beter in mijn vel.
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Ja juist! Vooraf ontvang je een uitgebreid vragenformulier en tijdens het online consult bespreken we al je wensen. Het uitgebreide traject is het meest geschikt voor als je wil afvallen, omdat er tussentijdse momenten zijn om het plan eventueel bij te sturen. 

Ja! Het supplementen advies neem ik altijd mee in het adviesrapport. Uiteraard is dit een eigen keuze om ze uiteindelijk ook te gaan gebruiken. 

Nee hoor zeker niet. Ik denk dat de app een mooie toevoeging is, maar mocht je hier geen gebruik van willen maken kan dat natuurlijk ook. De investering is dan 159 euro.

Het is altijd mogelijk om in drie termijnen te betalen. Neem indien gewenst contact met me op.

Wil je een uitgebreid leefstijladvies?
Aanmelden leefstijl traject

Blijf op de hoogte door mijn maandelijkse Foodbenefits mail

Ontvang inspiratie, tips én mijn gratis e-book 'In 6 stappen naar een gezondere levensstijl'!
Je kunt jezelf ieder moment weer uitschrijven

Wil je 1 keer per maand op de hoogte blijven van alles over een gezonde lifestyle en tips & mijn gratis e-book ontvangen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

× Hoe kan ik je helpen?