Direct naar
Spijsverteringsklachten
Energieklachten
Huidklachten

Demi

Succesverhaal Demi - blaasontsteking

Demi (28 jaar) kwam bij mij terecht met verschillende gezondheidsklachten. Ze had last van regelmatig aan terugkerende blaasontstekingen, weinig energie, migraineaanvallen en een constant opgejaagd gevoel. 

Uit het bloedonderzoek kwam naar voren dat haar darmflora verstoord was, wat mogelijk heeft gezorgd voor herhaalde blaasontstekingen. Onder andere meerdere antibioticakuren had de gezonde bacteriën in haar darmflora aangetast, waardoor slechte darmbacteriën de overhand kregen. Dit verzwakte haar immuunsysteem en veroorzaakte ontstekingsreacties die bijdroegen aan de blaasontstekingen. Bovendien kunnen hormonale disbalans en voedingsfactoren ook een rol spelen bij het ontstaan van deze klachten.

We legden de focus op het verbeteren van haar darmflora als eerste stap. Dit betekende het aanpakken van de disbalans tussen goede en slechte bacteriën. Dit deden we door het aanpassen van de voeding en het gebruik van speciale supplementen. Het doel was om de darmgezondheid te herstellen en het immuunsysteem te versterken. 

Dankzij de focus op het verbeteren van haar darmflora heeft Demi geen blaasontstekingen meer gehad. Haar darmgezondheid verbeterde beetje bij beetje, waardoor haar immuunsysteem sterker werd. Dit zorgde niet alleen voor het stoppen van de terugkerende blaasontstekingen, maar ook voor een goede hormonale balans. Bovendien zijn haar migraineaanvallen aanzienlijk verminderd en heeft ze veel minder last van hoofdpijn.

Review

Ik ben super blij dat ik een EMB bloedtest bij Nicole heb gedaan! Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven over mijn gezondheid en ben na een aantal jaren eindelijk af van mijn chronische blaasontsteking, iets wat de dokter niet voor elkaar kreeg. Ook heb ik een stuk minder hoofdpijn/migraine. Ik zou het iedereen aanbevelen :)

Wil je meer weten over leefstijladvies?

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.