Stel je eigen persoonlijke voedingsplan samen

Een op maat gemaakt persoonlijk voedingsplan voor optimale gezondheid.
De eerste 2 weken zijn gratis. Daarna zijn de kosten 14,95 per maand en altijd direct opzegbaar.
persoonlijke voedingsplan doelstellingen app

Ontdek de Kracht van een Persoonlijk Voedingsplan

Een persoonlijk voedingsplan is de sleutel tot het bereiken van je gezondheids- en welzijnsdoelen. Met een op maat gemaakt voedingsschema dat rekening houdt met jouw individuele behoeften, doelen en eventuele allergieën, kun je een gezonde en gebalanceerde levensstijl creëren. Het gaat verder dan een standaard dieet en biedt een duurzame aanpak op lange termijn. Ontdek de kracht van een persoonlijk voedingsplan en zet de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven.

Gezondheid
Ondersteunt jouw welzijn en vitaliteit.
Personalisatie
Op maat gemaakt voor jouw behoeften.
Duurzaamheid
Bevordert langdurige gezonde eetgewoonten.
Balans
Evenwicht tussen voeding en genieten.
Jouw Persoonlijk Voedingsplan

Het persoonlijk voedingsplan is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een op maat gemaakte benadering van voeding. Of je nu wilt afvallen, aankomen, je energieniveau wilt verbeteren of gewoonweg gezonder wilt eten, dit voedingsplan is ontworpen om aan jouw individuele behoeften en doelen te voldoen. Het is ideaal voor mensen die behoefte hebben aan structuur, begeleiding en inspiratie op het gebied van voeding, en die willen leren welke voedingsmiddelen het beste bij hen passen. Met het persoonlijk voedingsplan krijg je de tools en ondersteuning om een gezonde levensstijl te ontwikkelen en te behouden op de lange termijn.

persoonlijk voedingsplan
Ontdek culinaire genoegens met onze ruime receptenkeuze!

Laat je inspireren door meer dan 1700 smakelijke recepten met een duidelijke bereidingswijze en ingrediëntenlijst. Of je nu op zoek bent naar nieuwe ideeën of specifieke gerechten wilt bereiden, met deze ruime keuze aan recepten wordt koken een eenvoudige en plezierige ervaring. Ontdek de culinaire mogelijkheden en geniet van heerlijke maaltijden!

voedingsschema foodbenefits
Efficiënt maaltijden plannen en boodschappen doen met ons handige boodschappenlijstje!

Met het handige boodschappenlijstje kun je eenvoudig je maaltijden plannen en tot 14 dagen vooruit kijken. Selecteer de dagen waarvoor je boodschappen wilt doen en zorg ervoor dat je alles in huis hebt. Je kunt zelfs je boodschappen direct laten thuisbezorgen via Albert Heijn, waardoor het nog gemakkelijker wordt om je persoonlijke voedingsplan te volgen.

Persoonlijk voedingsschema
Voortgangsregistratie en persoonlijke coaching

Houd je voortgang bij in de statistieken en voortgangsfoto's, en pas indien gewenst je voorkeuren aan. Via de chatfunctie kun je communiceren met je persoonlijke coach, die je kan bijsturen en vragen kunt stellen. Na de proefperiode kun je VYTAL blijven gebruiken met begeleiding van een coach. Kies uit het overzicht een coach om effectief aan de slag te gaan.

Maaltijdplan foodbenefits

Hier kan ik je mee helpen

Intensief leefstijladvies met EMB bloedtest
Intensief leefstijladvies met EMB Bloedtest In zes maanden tijd minder klachten en...
EMB Bloedonderzoek en leefstijladvies
Uitgebreid leefstijladvies met EMB bloedtest
Uitgebreid leefstijladvies met EMB Bloedtest Ontdek de disbalans in je lichaam, pak...
Uitgebreid leefstijladvies
Uitgebreid leefstijladvies
Uitgebreid leefstijladvies Focus op een blijvend resultaat Direct aanschaffen Gratis kennismaking ”Hoe...

Gratis Persoonlijk Voedingsplan bij Leefstijladvies en EMB Test

Als onderdeel van het uitgebreide leefstijladvies dat ik bied, ontvang je een gratis persoonlijk voedingsplan, compleet op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften. Maar dat is niet alles. Naast het voedingsplan krijg je ook de mogelijkheid om een EMB Test te ondergaan. Deze test biedt inzicht in eventuele energetische en verstoringen in je lichaam. Door de combinatie van leefstijladvies, de EMB Test en het persoonlijk voedingsplan, streven we ernaar om jouw gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen. Dit complete pakket geeft je de tools en begeleiding die nodig zijn om een positieve verandering in je leven te realiseren. Investeer vandaag nog in jezelf en ontdek de voordelen van het gratis persoonlijk voedingsplan in combinatie met leefstijladvies en de EMB Test.

Gebruikmaken van jouw Persoonlijk Voedingsplan: Eenvoudig en Flexibel

Maak op een eenvoudige en flexibele manier gebruik van jouw persoonlijk voedingsplan, afgestemd op jouw wensen en doelen. Met een paar eenvoudige stappen heb je toegang tot een op maat gemaakt eetschema en kun je direct aan de slag met het bereiken van een gezondere levensstijl.
Meld je aan voor de app of het leefstijladvies, afhankelijk van jouw behoeften.
Ontvang een vragenlijst waarmee ik persoonlijk de app voor jou kan instellen, rekening houdend met jouw individuele behoeften, allergieën en voorkeuren.
Probeer de app twee weken gratis en ervaar de voordelen van het persoonlijk voedingsplan in jouw dagelijks leven.
Na de gratis proefperiode kun je ervoor kiezen om maandelijks te betalen en onbeperkt gebruik te blijven maken van het persoonlijk voedingsplan, met de vrijheid om op elk gewenst moment op te zeggen.
persoonlijk maaltijd voedingsplan

Klaar om met een persoonlijk maaltijdplan aan de slag te gaan?

Na je aanvraag ontvang je een e-mail met extra informatie.

Veelgestelde vragen

Ja, absoluut! Bij het samenstellen van je persoonlijke voedingsplan houden we rekening met jouw dieetvoorkeuren en eventuele allergieën. Je kunt je voorkeuren aangeven in de vragenlijst en we zorgen ervoor dat het plan daarop wordt aangepast.
De app biedt verschillende mogelijkheden om je voortgang bij te houden. Je kunt statistieken bekijken over je gewicht, lichaamsafmetingen en sportieve prestaties. Daarnaast kun je foto’s van je voortgang uploaden en communiceren met je persoonlijke coach via de chatfunctie.
Na de gratis proefperiode kun je ervoor kiezen om gebruik te blijven maken van de app met begeleiding van een coach. Je kunt een coach selecteren uit het beschikbare overzicht. Er geldt een maandelijkse betaling voor het gebruik van de app en de coachingdiensten.
Ja, je hebt volledige flexibiliteit met betrekking tot je persoonlijke voedingsplan. Je kunt je plan op elk moment aanpassen via de app, bijvoorbeeld om je dieetvoorkeuren te wijzigen of nieuwe doelen te stellen. Daarnaast kun je het abonnement op elk moment opzeggen, zonder verdere verplichtingen.

Wil je 1 keer per maand op de hoogte blijven van alles over een gezonde lifestyle en tips & mijn gratis e-book ontvangen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

× Hoe kan ik je helpen?