Direct naar
Spijsverteringsklachten
Energieklachten
Huidklachten
Creëer een gezonde basis

Persoonlijk voedingsadvies

'Let food be the medicine and the medicine be the food.'
Hippocrates

Je bent niet de enige waarbij het maar niet lijkt te lukken!

Ons lichaam zit complex in elkaar. Daarom kan het erg lastig om vastgeroeste gewoontes te veranderen. Ik kan me heel goed voorstellen dat het soms lijkt alsof het gezond eten gewoon niet lukt, alsof je niet verder komt. Hieronder beschrijf ik mezelf van een aantal jaar geleden. Misschien herken jij jezelf hier ook wel in?

persoonlijk voedingsadvies van Nicole bij foodbenefits
Niks is onmogelijk...

de sleutel naar verandering is je eigen brein

Gezond eten begint in je eigen brein. Hier zijn je dagelijkse gewoontes geprogrammeerd. Van alles wat je doet doe je zo’n 95% op de automatische piloot en maar 5% van de beslissingen maak je bewust. Bewuste keuzes maken kost je brein veel energie. Dit verklaart dan ook direct waarom het zo lastig is om sommige dingen te veranderen. Tegelijkertijd heb je hier ook de sleutel naar verandering te pakken. Stap één is bewustwording. Wat doe jij dagelijks zonder veel bij na te denken? Wat zou je anders willen doen? Wat is je uiteindelijke doel? 

Bewust aan de slag met je leefstijl

Als je je bewust bent van je dagelijkse gewoontes is het makkelijker om ze aan te passen. Het duurt maar liefst 1 tot 3 maanden voor je een nieuwe gewoonte hebt ontwikkeld. Bewust en consistent ermee bezig zijn is dus erg belangrijk. Het persoonlijk voedingsadvies geeft je inzicht in je eetpatroon. In een uur tijd geef ik je direct toepasbare tips om aan de slag te gaan. 

Na het persoonlijk voedingsadvies...

En nog vele andere voordelen…
persoonlijk voedingsadvies

Wat moet je doen?

Het enige wat jij moet doen is een vragenlijst invullen, een week lang bijhouden wat je eet en 1 uur vrijhouden in je agenda. Alle tips bundel ik samen en krijg je achteraf per mail toegestuurd.

Tijdens het online gesprek kijken we ook naar de klachten die je ervaart zoals bijvoorbeeld een opgeblazen buik, maagproblemen, weinig energie, stemmingswisselingen of een slechte huid. Alles waar jij tegenaan loopt is bespreekbaar. 

En dit alles voor een investering van 79,-. Omdat het 1:1 uurtje nieuw is bied ik het persoonlijk voedingsadvies alleen in de maand januari nog aan voor maar 49,-! Daarna gaat de prijs omhoog.

Wat kun je verwachten van het persoonlijk voedingsadvies?

Een uur lang advies over je huidige eetpatroon en leefstijl. Het gesprek vindt online plaats. Fijn vanuit je eigen vertrouwde omgeving en geen reistijd. Tijdens het gesprek geef ik je direct toepasbare en concrete actiepunten om je eetpatroon te verbeteren. Dit bundel ik na het gesprek allemaal samen en stuur het per mail naar je toe. 

Persoonlijk voedingsadvies

Waarom het persoonlijk voedingsadvies?

Je gezondheid is belangrijk. Het belangrijkste goed wat je hebt en je hebt maar 1 lichaam waar je goed voor wilt zorgen. Uit studies blijkt dat naar verwachting het aantal mensen met dementie wereldwijd in 2030 met 40% is toegenomen ten opzichte van 2019, dat van de huidige volwassen Nederlanders van 45 jaar en ouder naar verwachting 1 op de 3 in de toekomst diabetes type 2 krijgt en maar liefst de helft van de volwassen Nederlanders van 18 jaar en ouder te zwaar is met bijna 14% obesitas. We worden met z’n allen steeds ouder, maar onderzoekers stellen ook dat we ongezonder zijn dan onze ouders op deze leeftijd. Ook mentale ziektes zoals burn outs en depressies nemen toe. Veel van de hedendaagse klachten en ziektes komen voort uit een disbalans in je lichaam en brein. En juist om die disbalans te voorkomen ga jij aan je gezondheid werken. Daarnaast kijk ik vanuit orthomoleculair oogpunt naar jouw huidige eetpatroon, één van de gezondste eetpatronen die er is. Ik kijk niet alleen naar calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten maar juist naar de cellen in je lichaam. Hoe goed voed je je cellen? Hoe geef je je lichaam de mogelijkheid om goed te kunnen  herstellen? Wat heeft je lichaam nodig? Kijk weer met liefde naar je lichaam om het te geven wat het nodig heeft.

Voedingsschema gezond eten foodbenefits - persoonlijk voedingsadvies gezonde lifestyle
E-book gratis download boodschappenlijstje van foodbenefits

Ontvang maandelijks inspiratie en gratis tips in je inbox!

Ook ontvang je mijn e-book 'In 6 stappen naar een gezondere levensstijl'
Je kunt jezelf ieder moment weer uitschrijven

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.