Direct naar
Spijsverteringsklachten
Energieklachten
Huidklachten

Mijn favoriete producten!

In deze blog deel ik graag mijn favoriete producten met je! Misschien heb je er iets aan. Ik vind het leuk als je me laat weten wanneer je iets besteld en hoe het bevalt! 

 

Dr. Hauschka Gezichtslotion

Ik ben fan van deze spray! Ik gebruik het minimaal twee keer per dag voor het aanbrengen van mijn dag- en nachtcrème, maar ook tussendoor op een warme zomerdag bijvoorbeeld of wanneer mijn huid even een oppepper nodig heeft. 

Klik hier!

 

Jade Roller

Ik merk het altijd aan mijn kaken wanneer ik wat gestresst ben. Ze zijn dan erg gespannen en ik klem ze op elkaar, vooral ‘s nachts. Een Jade Roller kan je helpen om je kaken lekker los te masseren. Daarnaast is het heel fijn als avondritueel en momentje voor jezelf. Met een fijne gezichtsolie is het helemaal top en met de jade roller masseer je de olie op een prettige manier in je huid.

Let op! Er is veel namaak en slechte kwaliteit op de markt. Investeer in een wat duurdere en kwalitatieve roller zoals deze.

Klik hier!

 

MSM met Vitamine C 

MSM (zwavel) is goed voor het herstellen en versterken van de darmwand, het helpt bij de ontgifting en het is een topper voor je huid, haar en nagels. 

Dosering
Start met 1 tablet bij het ontbijt. Na de eerste week neem je 1 tablet in de ochtend en 1 tablet in de middag bij de maaltijd. Je mag dit opbouwen naar 3 tabletten per dag, maar je kunt er meer energie van krijgen. Als je dit merkt kun je het houden bij 2 per dag.

Let op! Je kunt gaan ontgiften dus als je er moe van wordt of dunne ontlasting krijgt, neem dan 2 weken lang maar 1 capsule per dag. Voel het goed aan. En, pak je rust. Netflix = geen échte rust. Dat is afleiding. Wandelen, lezen, yoga, sauna, rommelen in huis en lekker vervelen is dan beter!

Mogelijke interactie – MSM heeft een licht bloedverdunnend effect en kan de werking van bloedverdunnende medicijnen versterken.

Klik hier!

 

Probiotica 

Na de MSM kuur hierboven heb ik een probiotica kuur gedaan als extra boost voor mijn darmen. Ook deze kun je ieder half jaar herhalen. 

Wist je dat je immuunsysteem voor 80% wordt gevormd in de darmen? Ook zorgen ze ervoor dat jij je lekker fit en blij voelt, aanmaak van hormonen en een mooi huid hebt. Er zijn natuurlijk talloze dingen die je kunt doen om je darmen te ondersteunen en te versterken en een goede probiotica kuur op z’n tijd is daar één van. Je kunt de kuur bijvoorbeeld ieder half jaar herhalen voor een fijne boost.

De probiotica van Vitakruid bevat maar liefst acht bacteriële stammen en is daarom effectiever dan sommige andere merken met maar twee of drie stammen. Hoe meer goede bacteriën er in je darmen wonen, hoe blijer ze zijn.

Goed om te weten! Je kan wat gasvorming krijgen als je begint met een probiotica supplement. Het is wellicht wat vervelend, maar helemaal niet erg. Zie het als de goede bacteriën die je darmen levend hebben bereikt en daar een feestje aan het houden zijn. Na een paar dagen tot een week zal dit weer verdwijnen. Mocht je dit heel vervelend vinden kun je ook een half zakje nemen en langzaam opbouwen.

Na een antibiotica kuur is het goed om altijd een probiotica kuur te doen om je darmflora weer te herstellen. Antibiotica doodt namelijk ook de goede bacteriën en het kan soms wel een jaar duren voordat je darmflora weer helemaal is hersteld.

Dosering
Koop die van 30 zakjes. Los de inhoud van een sachet op in circa 100ml lauwwarm water. Laat ongeveer 1 minuut staan en voor inname goed roeren. Bij voorkeur innemen op de lege maag. Maak helemaal op als kuur.

Klik hier!

 

Supplementendoosje

Het is belangrijk om supplementen consistent in te nemen op het juiste moment. Een medicijnen/supplementen doosje wat op een zichtbare plek ligt helpt mij altijd goed om eraan te denken. Daarnaast geeft het rust wanneer je één keer per week alles klaar hoeft te leggen.Deze vind ik zelf altijd erg fijn, omdat je makkelijk je supplementen kunt meenemen als je een dag op pad bent. Je kunt de vakjes er per dag namelijk uithalen.

Klik hier!

 

Wil je weten welke supplementen geschikt zijn voor jou? Maak dan een afspraak voor een EMB bloedtest en krijg daarmee inzicht in je gezondheid óf vraag een supplementenadvies aan. 

 

Melkopschuimer

Deze melkopschuimer gebruik ik dagelijks voor een heerlijke havermelk latte of golden milk met kurkuma. Lekker met goed opgeschuimde (biologische) havermelk of kokosmelk. Niet te duur en heel fijn in gebruik!

Klik hier!

 

Flowee spijkermat 

Na een dag vol prikkels is deze spijkermat een hele fijne manier om je zenuwstelsel te kalmeren. De mat zit vol acupressuur-puntjes die je op je bed of gewoon op de grond kunt gebruiken. Je gaat er met je blote rug op liggen en na een aantal minuten merk je dat er gelukshormonen vrijkomen die ervoor zorgen dat je de ‘pijn’ van de scherpe puntjes minder voelt. Je bloedcirculatie wordt gestimuleerd en je merkt dat je huid warm wordt. De ontspanning kan nu echt beginnen!

Zelf gebruik ik de spijkermat vaak voor het slapengaan na een drukke lange werkdag of wanneer ik wat overprikkeld ben. Samen met de magnesium tauraat is dit een top combinatie voor optimale ontspanning. Daarna val ik altijd snel in een heerlijke diepe slaap.

Je kunt de mat ook ‘s ochtends bij het opstaan gebruiken door er met je blote voeten op te gaan staan. Hiermee wordt je doorbloeding en lymfestelsel gestimuleerd voor extra energie.

Klik hier!

 

Natuurlijke deo 

Deze deo bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten waardoor het niet schadelijk is voor je lichaam. Alles wat je op je huid smeert neem je namelijk gemakkelijk op. Het laatste wat je wil is dus rotzooi op en in je lichaam. De natuurlijke ingrediënten zijn goed smeerbaar en houden je huid zacht. Bij dagelijks gebruik kun je er 2 tot 3 maanden mee doen.

Goed om te weten! Geef je huid wel even de tijd om aan een natuurlijke deo te wennen als je dit nooit eerder hebt gebruikt. Het smeren zelf is ook even wennen. Zelf ging ik er in het begin erg van zweten. Het duurde ongeveer 3 weken voor ik eraan gewend was. Nu wil ik niet anders meer!

Klik hier!

 

Denk als een monnik

Jay Shetty – nu motivational speaker – vertrok op zijn tweeëntwintigste naar India om daar drie jaar als monnik te leven. Sindsdien is hij op een missie om zijn spirituele inzichten op een toegankelijke manier te delen.

Een heel inspirerend boek waarin hij de diepgaande lessen uit de hindoetraditie omzet in praktische adviezen die je kunt toepassen om stress te verminderen, je relaties te verbeteren en het beste uit jezelf te halen. Het is bewezen dat je je geest kunt trainen, en van wie kun je dat beter leren dan van een echte monnik?

Klik hier!

Ontdek meer blogs

Nicole van Foodbenefits

Let’s detox!

Detox.. De kans is groot dat je wel eens
Gratis kennismaking

Mijn favoriete producten!

In deze blog deel ik graag mijn favoriete producten
Nieuwsbrief goede voornemens

Foodbenefits mail #4 Voornemens

2021 was opnieuw een jaar dat we snel achter
Vorige
Volgende

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.