Intensief leefstijladvies met EMB Bloedtest

In zes maanden tijd minder klachten en constante gezonde eetgewoontes
Intensief leefstijladvies bij Foodbenefits
Herken je dit?

Dit traject is alleen voor wie er voor de volle 100% voor wil gaan!

Zit je niet lekker in je vel? Heb je vage klachten? Daar waar je niet direct voor naar de huisarts gaat, maar waarvan je weet dat het beter kan. Je bent niet alleen! En weet je? Je bent het meer dan waard om voluit te kunnen genieten van het leven. Investeren in je gezondheid is namelijk het beste wat je kunt doen. Hier heb je je hele leven profijt van! 

Gezondheid gaat veel verder dan wat je in je mond stopt. Het gaat ook om je slaapkwaliteit, hoe je denkt, stress beperking, de liefde voor jezelf & datgene doen waar je hart ligt. 

Deze klachten herken je misschien wel?

EMB Bloedtest klachten

Een EMB Bloedonderzoek geeft je inzicht in je lichaam

Wat is een EMB Bloedonderzoek?

Een EMB Bloedonderzoek geeft inzicht waar de disbalans in je lichaam zit. Dit doen we via een simpele vingerprik. 

Wat kun je met een EMB Bloedonderzoek?

Met een EMB Bloedonderzoek achterhalen we de oorzaak van je klachten en zo kunnen we gericht aan de slag. 

Hoe pak je de oorzaak aan?

Je pakt de oorzaak aan door gerichte aanpassingen te doen in je leefstijl. Met een EMB Bloedonderzoek weten we in welke richting we moeten zoeken. 

EMB Bloedonderzoek inzicht lichamelijke klachten
“Nicole is een vakkundig persoon, persoonlijk en geeft uitleg in begrijpelijke taal”.

Deze reviews maken mij blij!

Mijn focus ligt op het creëren van een gezonde leefstijl. Hier is namelijk zoveel mee te behalen! Niet alleen wanneer je klachten ervaart, maar ook preventief. 

Hierbij vind ik een goede balans heel belangrijk. Lekkere minder voedzame dingen passen namelijk ook prima in een gezond eetpatroon. Wel met mate! Naast voeding is genoeg ontspanning, beweging, slaap & mentale rust natuurlijk ook van groot belang. 

Sinds 2010 is een EMB Bloedonderzoek mogelijk en vier jaar geleden ben ik er zelf mee in aanraking gekomen. 

Partners en opleidingen
emb test logo
ortho health logo
vitakruid logo

Verloop van het traject

Vraag gerust eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te kijken of een EMB Bloedonderzoek iets voor jou is. 

Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst per mail zodat we je huidige situatie duidelijk in kaart kunnen brengen. We plannen een afspraak op locatie in.
In het consult bespreken we uitgebreid de vragenlijst en maken we jouw wensen en doelen duidelijk. Ook neem ik een klein beetje bloed af middels een vingerprikje.
Het bloed wordt opgestuurd naar het laboratorium waar het wordt onderzocht.
Binnen 3 weken ontvang je de uitslag en een uitgebreid adviesrapport met tips. Ook krijg je toegang tot de app waar een persoonlijk voedingsschema voor je klaarstaat voor de komende tijd. Hier ga je vervolgens mee aan de slag. Uiteraard ben ik er voor vragen. Let’s get healthy!

Vervolgens hebben we iedere twee weken contact waarin we bespreken hoe het gaat en waar je tegenaan loopt. Een tussentijdse stok achter de deur om je doel te bereiken!

Na 6 maanden zou je al een wereld van verschil moeten merken. We sluiten het traject af waarin je constante gezonde eetgewoontes hebt ontwikkeld. Vanaf hier ben ik ervan overtuigd dat het je helemaal gaat lukken om alles vol te houden!

Wat is inclusief bij intensief leefstijladvies met EMB?

EMB bloedtest

Intensief leefstijladvies met EMB

Investering | 1097 euro incl. BTW (183 euro per maand)

Krijg een idee van hoe de uitslag eruit gaat zien

Meten = weten. Je ontvangt maar liefst 12 pagina's waar we op onderzoeken.

Lees verhalen van anderen die het leefstijladvies
met EMB succesvol hebben afgerond

Vanwege privacy redenen zijn de namen en foto’s aangepast

Lees het verhaal van Laura over haar darmen

Lees het verhaal van Denise over haar hormonale klachten

Veel gestelde vragen

Staat jou vraag er niet tussen? Stuur me een berichtje!

Het EMB Bloedonderzoek is iets voor jou als je vage gezondheidsklachten ervaart waar je iets aan wilt doen, je niet lekker in je vel zit, je lichaam reageert op bepaalde voedingsmiddelen, je resultaat wilt en bereid bent om te veranderen en je openstaat voor nieuwe dingen.

Dat zou heel vervelend zijn! Als je het adviesrapport trouw volgt en échte verandering aanbrengt durf ik bijna met zekerheid te zeggen dat je al snel verschil gaat merken. Nu is ieder lichaam anders en kan het ook wat langer duren. Laat het me weten wanneer je twijfelt dan gaan we op zoek naar iets wat wel werkt voor jou. 

Ben je ontevreden over het rapport? Laat me dit dan telefonisch weten. Bij een goede reden stort ik het volledige bedrag aan je terug. 

Je kan de betaling direct via de website doen of achteraf via een factuur. 

Een intakeconsult waarin we direct wat bloed afnemen middels een vinkerprik, een tussentijds consult en een eind consult. 

De naald is omhuld door de prikker zelf, dus je ziet de naald niet. Het prikje stelt echt weinig voor en doet geen pijn. Het is ook zo gebeurd, want er is maar een klein beetje bloed nodig.

Nee. Ik geef je wel een supplementen advies. Omdat ieder lichaam anders is en iedereen weer andere supplementen nodig heeft zijn deze exclusief. Je kunt ze achteraf wel eventueel bij mij bestellen.

Omdat een deel van mijn werkzaamheden online plaatsvinden heb ik geen vaste locatie. Ik werk met diverse locaties samen waar ik regelmatig aanwezig ben. Hier vind je een overzicht van alle data en locaties. Staat er geen geschikt moment tussen, maar heb je wel interesse? Laat het me dan even weten en ik hou je op de hoogte van nieuwe data of gaan we op zoek naar andere mogelijkheden.

Nee hoor zeker niet. Ik denk dat de app een mooie toevoeging is, maar mocht je hier geen gebruik van willen maken kan dat natuurlijk ook. De investering is dan 259 euro.

Investeren in je gezondheid is het beste wat je kunt doen. Hier heb je je hele leven profijt van! Het is altijd mogelijk om in drie termijnen te betalen. Neem indien gewenst contact met me op.

Wil je starten met een EMB Bloedtest en intensief leefstijladvies?

Na je aanmelding neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Disclaimer

De adviezen die wij geven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: Voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

Wil je 1 keer per maand op de hoogte blijven van alles over een gezonde lifestyle en tips & mijn gratis e-book ontvangen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

× Hoe kan ik je helpen?