Wat is een EMB bloedtest?

Krijg inzicht in jouw gezondheid

'In plaats van symptoombestrijding wil je op zoek gaan naar de oorzaak en vanuit hier de klacht aanpakken'.
Nicole van Foodbenefits
Nicole van Foodbenefits
EMB bloedtest staat voor..

Energetisch Morfologische Bloedtest

Een energetisch morfologische bloedtest (EMB) geeft inzicht in jouw gezondheid. Veel mensen kampen met allerlei vage klachten en in veel gevallen is er geen specifieke diagnose gesteld. Op zoek gaan naar de oorzaak van deze klachten kan dan vaak uitsluitsel bieden. Met behulp van een EMB bloedtest brengen we in kaart waar de disbalans in jouw lichaam zit.

Hierbij kan een EMB bloedtest helpen

Herken jij je in één van onderstaande klachten? Dan kan een EMB bloedtest uitsluitsel bieden. Zeker als je door de huisarts weer naar huis bent gestuurd zonder duidelijke diagnose of behandelplan en je loopt al een tijdje rond met vage gezondheidsklachten zonder duidelijke oorzaak.
EMB bloedtest bij Foodbenefits
Eenmalig leefstijladvies

Inzicht in je gezondheid

Meten = weten. Een kijkje in het bloed geeft een beter beeld van het totale plaatje. Hieronder heb ik een lijst opgesteld met waarden waarin je inzicht krijgt.

Zo werkt een EMB bloedtest

Naar aanleiding van een uitgebreid intakeformulier plannen we een consult op één van de locaties waar ik werk. Tijdens dit consult bespreken we het formulier en neem ik via een vingerprik een aantal druppels bloed af. De vingerprik is zo gebeurd en stelt niet veel voor. Binnen twee a drie weken ontvang ik de uitslag. Aan de hand hiervan stel ik een adviesplan op. Hierin vind je meer informatie over de uitslag, voedingsadvies, leefstijladvies en eventueel supplementenadvies. Na 4 tot 6 weken plannen we een consult waarin we bespreken hoe het gaat en waar je tegenaan loopt. Tot slot plannen we nog een afsluitend consult in. Indien nodig passen we het adviesplan aan.

Hoe werkt een EMB bloedtest?
Coaching van Foodbenefits

Hoe kan ik je helpen?

Ik kan je inzicht geven in je gezondheid en deel graag alle kennis die ik heb over het lichaam. Zo begeleid ik je naar een gezonde leefstijl. Uiteraard is het resultaat afhankelijk van hoe jij omgaat met het advies. In the end moet je het zelf doen!

Als jij op zoek bent naar een wonderpil, weinig aan wil passen in je leefstijl maar wel snel resultaat wil zien of geen interesse hebt in de oorzaak van de klachten kan ik je niet verder helpen. Daarentegen help ik je met alle liefde als jij openstaat voor nieuwe ideeën, je gezondheid prioriteit geeft en bereid bent om je leefstijl aan te passen. Samen krijgen we weer grip op jouw gezondheid!

Disclaimer

De adviezen die wij geven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: Voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

Wil je 1 keer per maand op de hoogte blijven van alles over een gezonde lifestyle en tips & mijn gratis e-book ontvangen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

× Hoe kan ik je helpen?