Eenmalig leefstijladvies

Upgrade je voedingspatroon

'Let food be the medicine and medicine be the food.'
Hippocrates
Eenmalig leefstijladvies
Alles is mogelijk..

de sleutel naar verandering is je eigen brein

Gezond eten begint in je eigen brein. Hier zijn je dagelijkse gewoontes geprogrammeerd. Van alles wat je doet doe je zo’n 95% op de automatische piloot en maar 5% van de beslissingen maak je bewust. Bewuste keuzes maken kost je brein veel energie. Dit verklaart dan ook direct waarom het zo lastig is om sommige dingen te veranderen. Tegelijkertijd heb je hier ook de sleutel naar verandering te pakken. Stap één is bewustwording. Wat doe jij dagelijks zonder veel bij na te denken? Wat zou je anders willen doen? Wat is je uiteindelijke doel? 

Wat is inclusief?

Investering | 119 euro incl. BTW

Dit krijg je bij het eenmalig leefstijladvies

Eenmalig leefstijladvies

Is het eenmalig leefstijladvies iets voor jou?

En wat is het resultaat?

Na het eenmalig leefstijladvies...

Het is iets voor jou als...

Verloop van het traject

Kennismaking of koop direct

Vraag indien gewenst een gratis kennismakingsgesprek aan waarin we elkaar kort leren kennen en waarin we bepalen of en hoe ik jou kan helpen. Je kan de dienst ook direct via de website kopen waarna ik contact met je opneem.
1

Uitgebreide vragenlijst per mail

Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst per mail zodat we je huidige situatie duidelijk in kaart kunnen brengen. We plannen een online consult in via Zoom.
2

Online consult (45 min)

In het online consult bespreken we uitgebreid de vragenlijst en maken we jouw wensen en doelen duidelijk.
3

Adviesrapport per mail en toegang tot de app

Binnen 1 week ontvang je een uitgebreid adviesrapport met tips voor je eetpatroon en leefstijl. Ook krijg je toegang tot de app waar een persoonlijk voedingsschema voor je klaarstaat voor de komende tijd. Hier ga je vervolgens zelf mee aan de slag. Uiteraard ben ik er voor vragen.
4

Ontvangst factuur of bevestiging per mail

Tot slot ontvang je de bijbehorende factuur of (indien al betaald) een bevestiging per mail. Let's get healthy!
5

Waarom het eenmalig leefstijladvies?

Je gezondheid is belangrijk. Het belangrijkste goed wat je hebt en je hebt maar 1 lichaam waar je goed voor wilt zorgen. Uit studies blijkt dat naar verwachting het aantal mensen met dementie wereldwijd in 2030 met 40% is toegenomen ten opzichte van 2019, dat van de huidige volwassen Nederlanders van 45 jaar en ouder naar verwachting 1 op de 3 in de toekomst diabetes type 2 krijgt en maar liefst de helft van de volwassen Nederlanders van 18 jaar en ouder te zwaar is met bijna 14% obesitas. We worden met z’n allen steeds ouder, maar onderzoekers stellen ook dat we ongezonder zijn dan onze ouders op deze leeftijd. Ook mentale ziektes zoals burn outs en depressies nemen toe. Veel van de hedendaagse klachten en ziektes komen voort uit een disbalans in je lichaam en brein. En juist om die disbalans te voorkomen ga jij aan je gezondheid werken. Daarnaast kijk ik vanuit orthomoleculair oogpunt naar jouw huidige eetpatroon, één van de gezondste eetpatronen die er is. Ik kijk niet alleen naar calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten maar juist naar de cellen in je lichaam. Hoe goed voed je je cellen? Hoe geef je je lichaam de mogelijkheid om goed te kunnen  herstellen? Wat heeft je lichaam nodig? Kijk weer met liefde naar je lichaam om het te geven wat het nodig heeft.

Wat is orthomoleculaire voeding?

Dit zeggen anderen

Yvet
Lees verder
Ik ben verrast door de vele interessante informatie die ik heb mogen ontvangen. Het is leerzaam en ik kreeg direct zin om aan de slag te gaan. Ik merk dat ik nu weer gevarieerd en gezond eet. De recepten die zijn bijgevoegd zijn creatief en erg lekker!
Anne
Lees verder
Na het advies was ik enthousiast geworden om te beginnen. Met de boodschappenlijst werd ik geïnspireerd om mijn boodschappen te gaan halen én, heel belangrijk, te blijven variëren. Ook heeft Nicole me, door verschillende manieren, avocado leren eten. Ik ben je dankbaar en ik hoop dat je nog veel andere mensen blij kan gaan maken!
Denise
Lees verder
Ik ben heel blij met je voedingsadvies en heb een aantal dingen meteen verandert in mijn eetpatroon! Ik zou zeker verder met jou aan de slag gaan, omdat alles duidelijk wordt uitgelegd en je weet precies waar je het over hebt. Plus je doet het met super veel enthousiasme! Top!
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Ja zeker! Vooraf ontvang je een uitgebreid vragenformulier en tijdens het online consult bespreken we al je wensen. Als je meer begeleiding nodig hebt adviseer ik wel het uitgebreide leefstijladvies, omdat er dan ook tussentijdse momenten zijn om het plan eventueel bij te sturen.

Ja! Het supplementen advies neem ik altijd mee in het adviesrapport. Uiteraard is dit een eigen keuze om ze uiteindelijk ook te gaan gebruiken. 

Wil je een eenmalig leefstijladvies?
Aanmelden leefstijl traject

Blijf op de hoogte door mijn maandelijkse Foodbenefits mail

Ontvang inspiratie, tips én mijn gratis e-book 'In 6 stappen naar een gezondere levensstijl'!
Je kunt jezelf ieder moment weer uitschrijven

Wil je 1 keer per maand op de hoogte blijven van alles over een gezonde lifestyle en tips & mijn gratis e-book ontvangen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

× Hoe kan ik je helpen?