Lets' Detox!

In drie weken je leefstijl resetten en een gezonde basis creëren

Wanneer start de detox week?

De detox is momenteel bezig en duurt tot en met 9 oktober. Wil je een volgende keer mee doen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Is de detox week iets voor mij?

Als je één van deze dingen ervaart

Het lichaam is zelf prima in staat om te ontgiften. Dit doet het namelijk via de lever, nieren, darmen, lymfe, huid en de slijmvliezen. Nu krijgen we tegenwoordig veel meer gifstoffen binnen dan ooit waardoor ze ophopen in je lichaam. Denk aan uitlaatgassen, medicijnresten, bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, alcohol, e-nummers in bewerkte voeding, chemische stoffen in cosmetica en verontreinigd kraanwater. Al deze stoffen moet je lichaam afbreken en uitscheiden en met onze huidige leefstijl loopt dit niet altijd even lekker.

Met een EMB bloedtest zie ik dan ook regelmatig een blokkade in de ontgifting voorbijkomen. Je lichaam een handje helpen met een begeleide detox is daarom zeer aan te raden! Enerzijds beperkt je de toxische stoffen zoveel mogelijk en anderzijds verhoog je de inname van goede voedingsstoffen wat de balans weer terugbrengt. Zie het als een fijne reset.

'Ben jij klaar voor een nieuwe en frisse start?'
Drie weken lang heerlijke recepten met zoveel mogelijk onbewerkte producten. In de af- en opbouwweek min. 400 gram groente per dag en 2 stuks fruit en tijdens de detox week maar liefst min. 800 gran groente per dag en 3 stuks fruit! Na de detox week is de kans groot dat je veel fitter en energieker in je vel zit, je huid wordt mooier en je ervaart meer mentale rust. Ook verbetert je immuunsysteem, je slaapt beter en je stofwisseling verbetert.

Dit ontvang je tijdens de detox week

De detox week speelt zich volledig online af.

Om het resultaat te vergroten hebben we rondom de detox week een op- en afbouwweek om je lichaam er langzaam aan te laten wennen. Zo zorgen we ervoor dat de ontgifting niet te snel gaat met allerlei vage klachten als gevolg. 

Yogi Esmee heeft een Yin Yoga les in elkaar gezet om het lichaam te versoepelen en te versterken. De lessen zijn gericht op de ontgiftingsorganen om het detoxen te ondersteunen. 

Zelf geef ik een online masterclass waarin we dieper ingaan op wat stress met je lichaam doet en hoe je je lichaam en geest écht kunt ontspannen. Dus geen Netflix – dat is afleiding. 

Voorafgaand aan de detox ontvang je inloggegevens voor een app waar je voor 3 weken lang toegang hebt tot een voedingsschema. Hier download je direct het boodschappenlijstje. 

Dagelijks hou ik je op de hoogte van tips en stuur ik je inspiratie toe waar je ook na de detox week nog iets aan hebt. 

Middels opdrachten geef ik je inzicht en bewustwording over je leefstijl. Zie het als een compleet nieuwe start om het helemaal anders te gaan doen. 

Je bent niet alleen! We struggelen allemaal wel eens met onze leefstijl. Samen maken we er een mooie week van! 

Detox week Foodbenefits
“Nicole is een vakkundig persoon, persoonlijk en geeft uitleg in begrijpelijke taal”.

Deze reviews maken mij blij!

Mijn focus ligt op het creëren van een gezonde leefstijl. Hier is namelijk zoveel mee te behalen! Niet alleen wanneer je klachten ervaart, maar ook preventief. 

Hierbij vind ik een goede balans heel belangrijk. Lekkere minder voedzame dingen passen namelijk ook prima in een gezond eetpatroon. Wel met mate & tijdens de detox is dit natuurlijk anders! Naast voeding is genoeg ontspanning, beweging, slaap & mentale rust minstens zo belangrijk.

Na de detox week ben je klaar voor een frisse start

Tijdens de detox week leggen we de focus op gezonde voeding, optimale ontspanning, bewustwording en mentale rust. De week staat helemaal in het teken van jezelf.

Na deze week ben je klaar voor een nieuwe en frisse start. Je hebt de nodige afvalstoffen afgevoerd en je merkt waarschijnlijk al veel verschil met drie weken daarvoor. 

Haal inspiratie uit de recepten die je hebt ontvangen om het gezonde voedingspatroon vast te houden.

detox week foodbenefits

Een op maat gemaakt maaltijdplan voor jouw detox week

In deze drie weken staat er een persoonlijk maaltijdplan voor je klaar in de app. Met één druk op de knop download je direct het boodschappenlijstje. Hoe handig is dat! 

Woon je samen of heb je een gezin? Pas de hoeveelheid aan naar het aantal mensen die met je mee doen. 

Zelf jezelf weer op 1!

Het is niet meer dan normaal dat je je gezondheid op nummer één zet en hieraan werkt. Jij weet als geen ander wat jouw lichaam nodig heeft. Investeren in je gezondheid en lichaam is het beste wat je kunt doen. - Hier heb je je hele leven lang profijt van!

Veel gestelde vragen

Staat jou vraag er niet tussen? Stuur me een berichtje!

1 | Afbouw week – 19 sept t/m 25 sept

2 | Detox week – 26 sept t/m 2 okt

3 | Opbouw week – 3 okt t/m 9 okt  

Geen probleem! Je krijgt alles opgestuurd en je kan het in je eigen tijd teruglezen. Je behoudt ook toegang tot de yogales en masterclass tot een maand na afloop van de opbouwweek. 

Nee, zeker niet! Deze detox bevat ook recepten voor soepen, salades en andere lichte maaltijden. Je wilt jezelf niet tot het uiterste drijven, want stress is al helemaal niet goed voor het lichaam. Deze detox bestaat uit voedzame maaltijden die je lichaam ondersteunen bij het natuurlijke detox proces. 

Je kunt de betaling direct via de website in orde maken.

Ruim voorafgaand aan de start krijg je toegang tot een app waar jouw voedingsschema klaar staat. Hier vind je ook alle recepten. Je kunt de boodschappen vervolgens direct bestellen via de Albert Heijn app. 

Nee. Deze kun je wel optioneel bij bestellen.

Gewoon lekker vanuit je eigen huis! Je ontvangt alles per mail en de yogalessen & masterclass zijn online. 

Je hebt alleen een blender of staafmixer nodig. Een yogamatje is prettig tijdens de yoga lessen, maar dit kan ook op een kleed bijvoorbeeld. 

Wil je 1 keer per maand op de hoogte blijven van alles over een gezonde lifestyle en tips & mijn gratis e-book ontvangen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

× Hoe kan ik je helpen?