Direct naar
Huidklachten
Energieklachten
Spijsverteringsklachten

Data & locaties

Om een leefstijltraject te starten
Samenwerken met foodbenefits
Data & locaties voor jouw afspraak

Ben je klaar om je leefstijl te verbeteren? Zeg je vaarwel tegen je klachten? Ik help je graag! Op deze pagina vind je alle data en locaties waar je terecht kunt voor een afspraak. Ik werk samen met diverse professionals in heel Nederland, zodat er altijd een locatie bij jou in de buurt is. Daarnaast werk ik voor een deel online.

Data en locaties

Online
Snel starten
Nog enkele plekken beschikbaar in mei
Vanuit je eigen huis
Middelharnis
Begin juli
Datum nog niet bekend
Improve Huidtherapie
Stad aan 't Haringvliet
Begin juli
Datum nog niet bekend
Pure by Ilse

Samenwerken met Foodbenefits

Wil je graag samenwerken? Ik ben altijd op zoek naar samenwerkingen waarbij we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Neem vrijblijvend contact met me op!

De spijsverteringsgids van Foodbenefits
Spijsverteringsklachten Foodbenefits

Flexibele locaties

Ik werk voor een deel online en werk met diverse locaties samen waar ik regelmatig te vinden ben. Bekijk op deze pagina alle data en locaties. Staat er geen geschikte datum tussen, maar ben je wel geïnteresseerd? Laat het me weten, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Prikpunten

Staat er geen geschikte datum tussen? Dan is een prikpunt bij jou in de buurt een goede oplossing. Ik maak een afspraak voor je bij het prikpunt waar je bloed laat afnemen. De uitslag wordt vervolgens naar mij gestuurd en verloopt verder volledig via mij (online of telefonisch).

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail

Met mijn maandelijkse inspiratiemail ontvang je inspiratie en tips voor een gezonde leefstijl.

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.