Direct naar
Spijsverteringsklachten
Energieklachten
Huidklachten

Data & locaties

Voor een EMB bloedtest

Melissant of Middelharnis (Goeree-Overflakkee)

Binnenkort meer!

Samenwerkingen

Foodbenefits is leuke samenwerkingen aangegaan want – waarom niet je krachten bundelen? Samen met Ilse van Pure by Ilse pakken we je huidklachten vanuit de oorzaak aan. Voeding en leefstijl in combinatie met de juiste behandeling en verzorgingsproducten. 

Pure by Ilse

Prikpunten

Staat er geen geschikte datum tussen? Dan is een prikpunt bij jou in de buurt een goede oplossing. Voorafgaand plannen we een online consult in waarin we het intakeformulier en jouw wensen doornemen. Vervolgens maak ik een afspraak voor je bij het betreffende prikpunt waar je bloed laat afnemen. De uitslag wordt naar mij gestuurd waarna ik deze verwerkt in een uitgebreid adviesrapport. Prikkosten zijn 14 euro.

Wisselende locaties

Omdat een deel van mijn werkzaamheden online plaatsvinden werk ik met diverse locaties samen waar ik regelmatig aanwezig ben. Hier vind je een overzicht van alle data en locaties. Staat er geen geschikt moment tussen, maar heb je wel interesse? Laat het me dan even weten en ik hou je op de hoogte van nieuwe data of zoeken we een andere oplossing. 

Wil je een EMB bloedonderzoek met leefstijladvies?
Aanmelden leefstijl traject

Disclaimer

De adviezen die wij geven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: Voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

Blijf op de hoogte door mijn maandelijkse Foodbenefits mail

Ontvang inspiratie, tips én mijn gratis e-book 'In 6 stappen naar een gezondere levensstijl'!
Je kunt jezelf ieder moment weer uitschrijven

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.