Direct naar
Spijsverteringsklachten
Energieklachten
Huidklachten

Kom weer in balans

Ontdek de kracht van een gezonde leefstijl en voel je weer energiek vrij van huid- en darmklachten

Nicole van Foodbenefits

Leefstijladvies voor een gezond en sterk lichaam

Leefstijladvies

Elk lichaam is uniek. JIJ bent uniek. Samen creëren we een leefstijl die past bij jouw persoonlijke situatie.

Healthy Kickstart

Doe mee met de Healthy Kickstart (8 t/m 14 januari) en krijg toegang tot mijn online cursus! In deze week maken we samen een goede start met een gezonde leefstijl. In de besloten Instagram community kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Daarnaast krijg je twee live webinars over etiketten lezen en de bloedsuikerspiegel én een live Q&A met mij. 

Hoi, ik ben Nicole!

Als orthomoleculair voedingsdeskundige ben ik gepassioneerd door het menselijk lichaam en de impact van een gezonde leefstijl. Met Foodbenefits wil ik jou inspireren en begeleiden naar een energieke en evenwichtige levensstijl, vrij van vage klachten. Vanuit mijn holistische visie beschouw ik het lichaam als een geheel en zie ik klachten als signalen. Ze wijzen erop dat er verandering nodig is in je huidige leefstijl. 

Ik vind het leuk als je mij volgt op Instagram! @foodbenefitsnl

Over foodbenefits en het verhaal van Nicole

Het lichaam iséén geheel,

geenlosse onderdelen.

De focus bij Foodbenefits

Bouw aan een gezonde fundering met deze zes pijlers – voeding, mindset, ontspanning, beweging, slaap en zingeving – voor een stralend en gebalanceerd leven. Het lichaam is immers één geheel en alles hangt met elkaar samen.
1
Voeding
Voed jezelf met de juiste voedingsstoffen
2
Mindset
Verander je gedachtes en daarmee je acties
3
Ontspanning
Kies voor jezelf en ga beter met stress om
4
Beweging
Kom meer in beweging voor meer balans
5
Slaap
Ontdek het belang van een goede nachtrust
6
Zingeving
Doe wat je leuk vindt en volg altijd je hart

Inspiratie voor jou

Vijf stressmanagementtechnieken Foodbenefits
Vijf stressmanagementtechnieken
Maagzuurklachten Foodbenefits
Wat kan ik doen bij maagzuur?
Verhouding omega 3 : 6 blog Foodbenefits
Verhouding essentiële vetten omega 3 : 6

Het belang van een gezonde leefstijl

Jouw gezondheid is je grootste rijkdom. Een gezonde leefstijl vormt de fundering hiervan. Ontdek de kracht van bewuste voedingskeuzes, een sterke mindset, goed om kunnen gaan met stress, voldoende beweging en slaap en datgene doen waar je hart ligt. Jouw welzijn staat centraal en hoe beter jij voor jezelf zorgt - hoe beter je kunt zorgen voor anderen. Investeer in jezelf en ervaar de vrijheid en vitaliteit die een gezonde leefstijl met zich meebrengt. Je bent het waard om te stralen!

EMB test resultaten foodbenefits
orthomoleculair therapie

Wat is orthomoleculaire leefstijl?

Orthomoleculaire leefstijl is een benadering die streeft naar optimale gezondheid door het aanbieden van de juiste voedingsstoffen in optimale hoeveelheden, zodat het lichaam optimaal kan functioneren. Deze benadering gelooft dat elke persoon unieke voedingsbehoeften heeft, en dat het aanvullen van voedingstekorten en het elimineren van toxische stoffen de basis vormen voor het herstellen van de natuurlijke balans in het lichaam.
Online consults leefstijl orthomoleculaire voeding

Gezondheid op maat

Als orthomoleculair leefstijladviseur sta ik klaar om jou door heel Nederland en verder te begeleiden. In Zuid-Holland vind je me op de locaties Barendrecht, Rotterdam en Goeree-Overflakkee. Bovendien werk ik nauw samen met therapeuten door het hele land en zijn met online consulten de mogelijkheden eindeloos. Zo word je de beste en energiekste versie van jezelf. Samen werken we aan een gezonder en gelukkiger leven!

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail

Met mijn maandelijkse inspiratiemail ontvang je inspiratie en tips voor een gezonde leefstijl.

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis download ‘Upgrade je koelkast‘ direct in je inbox. Met deze ingrediëntenlijst wordt het een makkie om je koelkast gezond te vullen.